Born Pretty Store: Sugar box lips

 

Došao je na red još jedan post o dekorativi sa Born Pretty Store-a. I ovog puta reč je o sjaju vesele, drečave pin boje savršene za leto.
Kako imamo priliku da se susretnemo sa azijski brendovima, sve više se uveravamo u kvalitet i standard koji održavaju. Za sada sve što smo probale bilo je odlično i verujemo da će tako i ostati.

Sjaj dolazi upakovan u crnoj kartonskoj kutiji koja ima sigurnosnu nalepnicu (nazovimo je tako) pa ste sigurni da proizvod nije otvoran pre nego što je došao u vaše ruke. Providna bočica u kojoj se nalazi sjaj omogućava vam da vidite realnu boju, a crni poklopac doprinosi celokupnom utisku kvalitetno odrađenog pakovanja (iako to nije samo utisak već realnost :)).


Stižemo do onog najvažnijeg, a to je sam sjaj! Onako kako vidite u bočići tako bude i na usnama. Sjaj je veoma pigmentovan i visokog sjaja. Mene je najviše oduševilo što sjaj nije lepljiv!  Pre nanošenja, čisto iz navike namažem balzam, ali nisam stekla utisak da isušuje usne.

Malo je nezgodan za mazanje, upravo zbog svoje pigmentacije, pa obično namažem prvo jedan tanak sloj, sačekam da se malo osuši i onda nanesem sledeći. Apikator je tanak a dugačak i omogućava da precizno iscrtate liniju usana, iako bih ja preporučila da to prvo olovkom radite.



Što se postojanosti tiče prilično je postojan, pa traje i do 4 sata, uz jelo i piće naravno kraće. Ovo je sjaj koji morate popravljati zbog svoje boje, pa vam preporučujem da imate i ogledalce u neseseru. 

Moj sjaj je u nijansi 7,
  a pored ove ima još 9.


Kada pogledate sve boje u ponudi, možete zaključiti da se sa izborom boje baš i nisam usrećila jer uz moj beo ten, sjaj još više dolazi do izražaja. Sem toga, sve ostalo je fenomenalno: boja, tekstura i postojanost. Definitivno nešto što bih opet uzela.

Ovaj sjaj možete naći na linku ovde za fenomenalnih 3,99$, a ukoliko želite može da iskoristite naš kod za 10% popusta- LVH10.


No comments