Blush Brush by BornPrettyStore


Ništa me ne veseli više od toga kada mi u ruke dospe neki presimpatičan komad makeupa ili alata za šminkanje. On i ne mora da ima neku bitnu funkciju ili da bude u stalnoj upotrebi, dovoljno je da ulepšava kolekciju. Danas je reč o jednom takvom komadu, ali osim lepog izgleda on ima i funkciju koju obavlja sasvim dobro. Videli ste iz naslova, reč je o četki za rumenilo sa sajta www.bornprettystore.com.


Četka je došla zapakovana u plastičan omot i nije imala nikakav (neprijatan) miris. Lako se pere i relativno brzo suši, dlake ne otpadaju sa četke. 
Manjih je dimenzija nego što smo navikli, ima svega 15 cm, ali to ne predstavlja nikakav problem u radu sa njom. Baš naprotiv, staje u svaki ženski neseser uz rumenilo i izgleda nekako girly. Drška joj je roza, plastična dok su vlakna od veštačkog materijala odnosno sintetička optimalne dužine. Ono što je izdvaja iz mora ovakvih četki sa kojima se svakodnevno susrećemo jesu vlakna u boji, bela sa rozim vrhovima. U odnosu na crne i tamne četke na koje smo navikli, ova je pravo osveženje za svaku makeup kolekciju. Takođe, mene neodoljivo podseća na Essence četku za istu namenu koju vam je Tanja pokazivala na facebook stranici.

Iako je četka namenjena za nanošenje rumenila, lično smatram da se njom mogu nanositi svi praškasti proizvodi, recimo puder u prahu ili kamenu.Kada je mekoća četke i kvalitet nanošenja u pitanju, tu nemam nikakvih zamerki. Kineske četke iz mog dosadašnjeg iskustva su se pokazale kao odlične i mogu da pariraju i skupljim brendovima pa tako ni ova ne zaostaje za njima.Zaključak je da je ovo jedna fina četka za svakodnevnu upotrebu koja po izgledu i kvalitetu ne zaostaje za skupljim četkama koje možete naći na našem tržištu.

Četka trenutno košta 8.56 e, to joj je puna cena a možete je naći i na popustu.
Takođe, na blogu sa dese strane možete naći baner i na njemu šifru LVH10 koji vam obezbeđuje 10 % popusta a dobra stvar je što sajt www.bornprettystore.com ne naplaćuje shipping bez obzira na sumu za koju poručujete.

Kako vam se sviđa moja četka? Gajite li vi ljubav prema ovakvim proizvodima?