NYX maskara ... Boudior ZA ZA ZU




Evo još jednog noviteta kada je čuvena Nyx dekorativna kozmetika u pitanju. Danas vam pišem o Boudior Za Za Zu maskari.


Kada sam prvi put čula za ovu maskaru na NYX seminaru moram priznati da me je njen naziv odmah zaintrigirao.  Onda nam je divna Natalija Erdeljan objasnila da se za ovu maskaru kaže da je "majka svih maskara" zbog svoje dugotrajne formule otporne na razmazivanje a iistovremeno omogućava dobijanje dugih, gustih i uvijenih trepavica.

Odmah sam znala da mora biti moja :)

Na zvaničnom sajtu Alexandar Cosmetics  piše da: Boudoir kolekcija maskara za oči sadrži 7 različitih formula i četkica a svaka maskara omogućava dobijanje uvijenih, gustih i dugih trepavica. Pomoću ovih maskara, trepavicama se može povećati volumen, dužina ili se one mogu potamniti. Formula je dugotrajna i otporna na razmazivanje. 

A šta o njoj mislim ja pročitajte u daljem tekstu...



Izgled: Maskara dolazi u oblom, debeljuškastom crnom pakovanju, jednostavnom za korišćenje. Od kvalitetne, čvrste plastike je. Na pakovanju su pored naziva maskare, utisnuti belim slovima i sastav i poreklo. Ono što je takođe bitno a što nisam na samom početku spomenula je da je pakovanje maskare zaštićeno providnom plastičnom ovojnicom tako da možete biti sigurni da je niko pre vas nije otvarao ni koristio.

Četkica je klasična, obla (nije silikonska) i čini mi se da je prilagođena svakom obliku oka i samim tim jednostavna za upotrebu.

Sama formula maskare je nešto suvlja u odnosu na druge na koje sam navikla.

Ima jako diskretan miris, koji se po nanošenju maskare gubi.



Cena: Ja sam je platila 540 rsd u Alexandar Cosmetics-u.
Za cenu po kojoj se prodaje mislim da je sasvim solidna. Dugotrajna je, ne kruni se i ne razmazuje a takođe se lako skida nekim sredstvom za skidanje šminke.


Šta ja mislim: Ovo je jedna prosečna maskara za svaki dan. U sebi sadrži sitne crne dlačice koje se po nanošenju lepe za trepavice pa samim tim pomažu da se dobije volumen trepavica a takođe i njihova dužina. Jedina zamerka, po meni, se odnosi baš na te dlačice koje znaju da me bockaju po oku. Pretpostavljam da se ne zalepe baš najbolje iz nekog razloga pa me njihove ivice bockaju. Dlačice nisu oštre već mekane (kao kod džempera ili od neke tkanine) pa pretpostavljam zato. I ranije sam koristila takve maskare ali nisam imala problem. Ako neko zna gde grešim, pomozite mi :)

Ako volite da vam trepavice budu naglašene ali ne previše, zaista ćete je voleti. Ako volite "dramatic look" nemojte je kupovati jer ga nećete postići ni sa 2-3 sloja maskare.


Sastojci: Ja se u sastojke ne razumem previše pa kome je do čitanja može pogledati sliku.



Na kraju da rezimiram: Kao što sam već rekla, ovo je maskara za svaki dan. Iskreno, ja volim malo naglašenije trepavice (jer mi prirodno nisu takve) a to sa ovom maskarom ne mogu postići. Mislim da je više neću kupovati. Uostalom, ima toliko novih koje čekaju da budu isprobane :)

Stay gorgeous! Lidija



No comments