DEBORAH Glossy Stick


Čuvene "debeljuce" su već neko vreme trend u svetu. Obično su to ruž/sjaj za usne zapakovane u jedinstvenu ambalažu u stiku, nalik debeljuškastoj olovci. Nije bilo teško pogoditi šta će se ženskom rodu svideti. Puno kozmetičkih kuća je izbacilo svoje debeljuce na tržište u protekloj godini a ni Deborah Milano makeup nije mimioišao ovaj trend. Takvu jednu vam danas predstavljam.


Da se razumemo odmah na početku, ovo nije proizvod koji će vas oduševiti kvalitetom već isključivo atraktivnom ambalažom. Nadam se da nakon ove konstatacije nećete pomisliti da je proizvod loš. Daleko od toga ali ono što želim da istaknem je prilično kratka trajnost na usnama. Ali neka vas ovo ne čudi i ne obeshrabri, radi se o pigmentovanom balzamu za usne. Moj je u nijansi #10, Plum Pleasure i to mu ime savršeno odgovara. Raskošna šljivasta nijansa crvenog podtona.

Šta proizvođač kaže:

Glatke, dubinski hidrirane i blistave usne. Formula je obogaćena collagen boosterom koji dodatno hrani i hidrira kožu usana. Povrh svega, praktičan twist up stik nikad ne mora da se zarezuje. 
Hipoalergeni proizvod. 
Devet (?) briljantnih i sočnih boja, od bombona roze do boje kože, koralne i ljubičaste.

Ne mogu da se ne složim sa rečima proizvođača. Ovde se zaista radi o jednom ugodnom i hidrantnom proizvodu za usne. Pruža blistavost usnama ujedno ih negujući a sve to uz diskretan i poželjan sjaj. Kao što rekoh, trajnost im nije jača strana (1-2 h) pošto se ipak radi o balzamastoj formuli. Pozitivne strane su još da ne ističe suve delove usana, ne treba rezač za olovke da se debeljuca zareže jer ovaj mehanizam na odvrtanje super funkcioniše, praktična je za male torbice/nesesere, precizno se nanosi i velika je verovatnoća da će vam devojke zavideti kada je izvadite da popravite šminku zbog svog atraktivnog izgleda.

Deborah glossy stick su nadam se još uvek sniženi u Jasmin parfimerijama i koštaju 475 dinara (snižene nijanse 01, 05, 07, 08, 09, 10). Puna cena im je 949 dinara ali mislim da za tu cenu možete kupiti dosta kvalitetniji karmin. Ako želite da priuštite sebi ovako nešto, požurite da ugrabite sebi jednu dok traje akcija.




Kako vam se čini moja debeljuca? Sviđa li vam se ovakav tip proizvoda?

No comments