BALALA lipstick #07 by Born Pretty Store


Ako redovno svraćate na blog onda verovatno znate da smo otpočele saradnju sa bornprettystore.com i da smo već imale prilike da ispobamo po neki proizvod. Ovaj put smo izabrale ovaj Balala karmin (trenutno 3,54 e/ puna cena 6,52 e), o kome danas pišem. Kada smo bile sigurne da želimo karmin, Tanja je izabrala nijansu i moram da priznam da je napravila odličan izbor jer ovakav karmin nemamo u svojoj kolekciji. Osim toga, ono što bi moglo da vas interesuje je da je isporuka (shipping) za Srbiju besplatna i da vas na kraju posta čeka kod kojim ostvarujete 10 % popusta na vaše narudžbine.

Priču o ovom karminu počeću od izgleda ambalaže. Karmin se nalazi u crnoj, jednostavnoj ali čvrstoj ambalaži na kojoj su pink slovima utisnuti naziv brenda, Balala kao i naziv i linija karmina. Poklopac čvrsto prijanja na postolje i jednim klikom osigurava da ne dođe do neželjenog otvaranja. U tom smislu je vrlo kvalitetno urađena. U ambalaži se krije 3,8 gr. proizvoda. I nalazi se u kartonskoj kutijici, kao što vidite na slici ispod.Ako govorimo o nijansi, ona je predivna, puna, nijansa maline sa izrazitim plavim podtonom. Od ukupno 12 nijansi, naša nosi broj #07 . Swatchevi dosta verno prikazuju boju pa možete proceniti i sami. 
Dugo sam bila u potrazi za ovakvom nijansom ali ono što me je na samom početku iznenadilo, to je formula ovog karmina. Izrazito je mekan, glatko klizi po usnama ostavljajući ih izuzetno hidriranim. Na prvi pogled izgleda tako suv i mat ali već na prvo korišćenje obara sa nogu.  
Finiš ovog karmina je satenski, to ćete videti na slikama ispod. Fiksira se na usnama ali ostavlja taj blagi, jedva vidljiv sjaj tek toliko da drži usne hidriranim celo vreme.
Ono što baca u nesvest je zapravo, pigmentacija i trajnost ovog karmina, koje su izuzetne (a najrađe bih upotrebila reč ludačke) :) Na swatchu ispod, na ruci, videćete samo jedan sloj karmina. Pa zar nije sjajno? Shodno tome, i trajnost na usnama je iznenađujuće dobra. Odoleva i hrani i piću čak nekoliko sati. Kada se skida, to nije potpuno već na usnama ostavlja i dalje jak pigment. 
Ma kažem vam, čisto savršenstvo!I za kraj sam vam ostavila da pogledate sastav. To nije nešto na šta obraćam pažnju kada je u pitanju dekorativa. Ako mi se svidi nijansa bilo karmina, rumenila, senke kupujem bez obzira na sastav proizvoda.A pogledajte ovaj sastav. Interesantno, zar ne?


Kako vam se dopada naš novi karmin? Da li ste možda koristile nešto od Balala kozmetike, preporuke?

Kod za popust