Naši NYX favoriti

Od kako se NYX makeup, zahvaljujući Alexandar Cosmetics-u, pojavio na našem tržištu, mada i mnogo pre toga, oduševljenje ovom dekorativom ne prestaje. Odnos kvaliteta i cene je više nego povoljan, a izbor fenomenalan.

Teško je bilo odlučiti se, a svaka kupovina nas stavlja na teške muke. Uvek ali uvek ostane nešto i za sledeći put. Nas dve vam danas izdvajamo naše favorite koje smo koristile tokom proteklih zimskih dana. Sa nadolazećim lepim i sunčanim danima, već biramo neke novitete ali o tome neki drugi put.



Krećemo redom:

1. NYX MINERAL Set it & Don't fret it Matte FINISHING POWDER o kojem je Tanja već pisala ovde. Reč je o nijansi light clair MFP 01, za osobe svetlije puti. Sam puder je vrlo nežan, čestice su jako sitne i prilikom nanošenja stapaju se sa tečnim puderom. Mat efekat je odličan i dugo traje.
Iako matira, sadrži čestice koje reflektuju svetlost, što daje dodatnu svežinu koži. 

Cena: 900 za 8 gr.

2.  NYX KARMINI u nijansama LSS626 Vitamin i LSS620 Pumpkin Pie. O njima ste imali prilike da čitate u Lidijinom postu  Omiljeni ruževi ove zime. Reč je o predivnim, hidrantnim ruževima kremaste formule, bez mirisa, dobre pokrivne moći koju postižete u samo par poteza. Karmini nisu dugotrajni ali uspešno odolevaju hrani i piću i ostaju na usnama do par sati.

Cena: 360 rsd za 4 gr. proizvoda

Na redu su paletice senki za oči:

3. LOVE IN RIO paleta senki za oči u nijansi LIR03 Amazonian Babes. Kao što vidite na slici, reč je paletici od 3 šimeraste senke (svetlucava bronza, bež i zlatno braon) sa aplikatorom. 
Cena: 540 rsd za 3 gr. proizvoda

4. LOVE IN FLORENCE paleta senki za oči u nijansi LIF05 Sunset with Sophia. Još jedna paletica, sadrži 4 šimeraste senke (rozikastu, boju starog zlata, tamno sivu i bronzanu) i jednu mat (braon).

Cena: 720 rsd za  8 gr proizvoda.

Senke su smeštene u crnu, jednostavnu, elegantnu kutijicu sa mašnicom i providnim poklopcem što se nama posebno sviđa jer omogućava uvid u same nijanse. Senke su srednje pigmentovane ali uz pomoć baze ili malo tečnog pudera zasijaju u svom punom sjaju.

5. NYX rumenilo u nijansi SUMMER PEACH/ PECHE D'ETE (PB27) o kojem je Tanja već pisala ovde. Reč je o izuzetno lepom i postojanom rumenilu nežno roze nijansa sa zlatnim šimerom. Veoma je pigmentovano i ne kruni se, što znači da će dugo trajati. 

Cena: 530 rsd za 4 gr proizvoda

6.  NYX senke za oči u prahu ili pigmenti kako ih najčešće zovemo. Mogu se koristiti za oči ili obraze, za oči kao senka ili eyeliner (zavisno kojom četkicom ih nanosimo). Mi ih imamo u tri nijanse: White Pearl, Nude i Mocha. 

Cena: 270 rsd za bočicu od 5 ml


7. NYX maskara ZA ZA ZU o kojoj je Lidija pisala ovde. Ovo je jedna prosečna maskara za svaki dan. U sebi sadrži sitne crne dlačice koje se po nanošenju lepe za trepavice pa samim tim pomažu da se dobije volumen trepavica a takođe i njihova dužina.

Cena: 540 rsd

8. NYX Wonder Pencil u nijansi WP01 Light, multifnkcionalna olovka o kojoj još uvek nismo pisale. Može da se koristi za iscrtavanje tzv. water line oka, za POP efekat,  kao korektor sa pokrivanje manjih flekica od bubuljica ili kao olovka za usne, da im da volumen i konturu.

Cena: 400 rsd

Ukoliko vas  posebno zanima neki prozvod, a nismo ga recenzirale, recite i mi ćemo to uraditi. :)

Koji su vaši favoriti? 

Stay gorgeous! Lidija i Tanja

No comments