GIVEAWAY | Eucerin Hyaluron-Filler Fluid

 photo 1280px-Eucerin_logo_zps94b95860.png 

Danas smo za vas pripremile poklončić. Kao što iz naslova možete da pretpostavite, reč je o Eucerinovom proizvodu- dnevnoj kremi za normalnu i mešoviti kožu sa antiage efektom. 
Ovo je krema koju ni Lidija ni ja nismo koristile ali ču vam ipak uopšteno reći šta znam o ovoj kremi.

Kao što vam je već verovatno poznato, Eucerin je jedan od vodećih brendova kada je anti age nega u pitanju i često se ljudi iznenade kada čuju da Euceri ima isto tako dobre linije za negu suve, veoma osetljive kože i kože sklone ekcemu (moji favoriti) ali i druge linije.

O starenju kože sam već pisala, pa vam ostavljam link ovde >>> KLIK 

Eucerin vraća koži ono što joj nedostaje.
 
Hyaluron Filler krema kao aktivni sastojak sadrži hijaluronsku kiselinu, prirodan sastojak kože čija glavna uloga je da veze vodu, odnosno nabubri čime obezbeđuje glatkoću i volume kože. Sa starenjem kože polako se smanjuje sinteza endogene hijaluronske kiseline, što rezultira nastankom borica oko usana (nazolabijalne bore) i oko očiju (tzv vranine nožice). U ovoj kremi hijaluronska kiselina se nalazi u dva oblika: kompletna molekula  koja se zadržava u površinskom sloju epidermisa i hidrira kožu i fragmenti, mali delovi molekula koji prodiru u dublje slojeve epidermisa i stimulišu sintezu endogene hijaluronske kiseline. U dermisu deluje glicin saponini koji takođe efikasno stimulišu sintezu endogene hijalurosnke kiseline. 

Fluid je lagane teksture, lako se razmazuje i brzo apsorbuje, pa se peporučuje osobama sa normalnom i mešovito kožom ali i onima koji žele laganiju kremu tokom letnjih dana. Ima SPF 15.

O kremi
Ono što je potrebno da uradite da biste osvojile ovu kremu je da:

1. Lajkujete našu Facebook starnicu i
2. Podelite ovu sliku (opcija PUBLIC) na vašem Facebook profilu SLIKA by Good morning, gorgeous.
3. Zapratite nas na ostalim društvenim mrežama (gore, desno na blogu)
4. Popunite anketu

EDIT 
Pobednica Eucerin darivanja je:



Čestitamo i zahvaljujemo svima koji su učestvovali!!!
Mail je poslat srećnoj dobitnici koja ima 48 h da nam se javi sa adresom na koju šaljemo nagradu. Ukoliko se ne javi, izvlačimo novog dobitnika.