Burra // Dermalift volume up Active Age Defense Cream



Burra Dermalift volume up Active Age Defense Cream predstavlja anti-age tretman za negu i regeneraciju kože lica, vrata, dekoltea i grudi. Inovativna formula na bazi jedinstvenih aktivnih komponenti hrani i neguje, deluje antioksidativno i povećava volumen grudi u skladu sa biološkim potrebama kože. Ovako kozmetika Burra predstavlja svoj proizvod a ja moram prizneti da me je ova krema veoma zaintrigirala uzimajući u obzir da se nekako o nezi vrata, dekoltea i grudi najmanje priča. Ne samo u blogosferi nego uopšte. Vrat nekako uvek ostane zapostavljen jer smo uvek skoncentrisane na kožu lica ili mackanje tela. Ali je nega ovog područja itekako bitna jer se na vratu uvek najpre vide godine.


Ova krema obećava:
  • vidno ublažavanje bora i poboljšanje tonusa kože
  • podstiče regeneraciju kože 
  • povećava volumen grudi
  • pruža dugotrajni efekat hidratacije
  • namenjena je svim tipovima kože


Nisam sigurna u kom životnom razdoblju žene je najbolje otpočeti sa korišćenjem ove kreme ali smatram da to i nije toliko bitno jer svako od nas treba da prati i osluškuje potrebe svoje kože. U pitanju je bogata anti-age krema a kako bismo testirale njenu učinkovitost, mama i ja smo se dogovorile da kremu podelimo po pola a tek kada je potrošimo da podelimo svoje utiske sa vama. Svidela mi se ideja ovog našeg zajedničkog projekta jer je razlika između nas tačno 20 godina pa je moguće kremu sagledati iz dva potpuno drugačija ugla.

Međutim, ova krema kao da je izbrisala vremenske razlike. Odmah ću vam reći da smo obe jako zadovoljne njom. Krema je bogate teksture ali nije masna, jako se lako razmazuje i upija se relativno brzo. Uz to jako lepo miriše, Ipak, ono što je najbitnije je da koži jako prija. Nevezano za godine, i mami i meni se vidno poboljšao tonus kože na vratu a koža na dekolteu je postala još nežnija i mekša. Nisam vam rekla da obe imamo suvu kožu (mami je još suvlja nego meni), a samim tim nam koža brže stari, suvlja je na dodir i ponekad se peruta ili zacrveni. Sada toga više nema i kao što rekoh, obe smo jako zadovoljne učinkom ove kreme. Ni jedna od nas nije imala nikakve iritacije od kreme niti neželjene reakcije, ako tako mogu da kažem.

Za kraj je ostalo još da vam kažem, da krema dolazi u tubi od 100 ml. i da se ne troši brzo jer je potrebna mala količina.



Ovo su bili naši utisci? Da li ste imale priliku da probate ovu kremu i kakvi su vaši utisci?


No comments