Aura // Face Contour palette


Nisam planirala da vam odmah na početku kažem da ovu paletu za konturisanje morate da imate ali da, treba vam u životu. Jer ovo nije još samo jedan proizvod u nizu za ovu namenu. To su četiri sjajna proizvoda koja će učiniti da vaše lice zablista u punom sjaju. Predstavljam vam Aura paletu za konturisanje i hajlajt.


Paleta je izrađena od čvrste plastike sa ogledalom duž unutrašnje strane. Svaki od četiri proizvoda ima po 4 gr., dakle ukupno 16 gr. što smatram sasvim dovoljnom količinom pa je i cena od oko 800 rsd sasvim opravdana. Proizvodi se u dve nijanse, svetlijoj i tamnijoj, a moja je svetlija Fair.



Kao što sam već rekla, paleta za konturisanje sadrži 4 proizvoda. Puder za fiksiranje korektora ispod očiju je u idealnoj žućkastoj (banana) nijansi i zaista je odličan za tu namenu. Lepo ujednači predeo ispod očiju (mnogo bolje nego puderi u beloj boji) te osigurava da se korektor zadrži na mestu dok ne skinete šminku sa lica. Hajlajter je možda najlepši koji Aura ima ali je i svakako u najspecifičnijoj nijansi. Kada ga posmatrate u paleti deluje zlatkasto dok na licu ima neki rozikasti odsjaj. Sličan njihovom Moonlight-u ali suptilniji. Sledeći na redu je bronzer koji me nije oduševio na prvo nanošenje zbog slabije pigmentacije ali me je na drugo potpuno osvojio. Nijansa mu je prelepa, ni malo narandžasta a jako lepo utopli ten. Kada se na to doda bronzer (za konturisanje) u nešto tamnijoj, hladnijoj nijansi dobija se dobitna kombinacija. On se manje trusi od bronzera iako pod prstima deluju da su iste teksture. Ovu paletu ne krasi izuzetna pigmentacija, baš naprotiv, proizvodi su srednje pigmentacije i u tome je njihova lepota. Lako se mogu nadograditi ili jednostavno ostaviti da tek suptilno naglase vašu lepotu.


Ova paleta mi se mnogo dopala najpre zbog svoje praktičnosti. Na jednom mestu se nalaze proizvodi koje inače koristim svakodnevno, plus štede mesto u neseseru. Zatim i zbog kvaliteta samih proizvoda. Aura je još jednom dokazala da je moguće napraviti odličan ali ne preskup proizvod. Zato vam drage volje preporučujem ovu paletu od srca. Za sve nas koje ne volimo previše naglašene konture a volimo da nam ten izgleda lepo i sveže, za sve zaposlene dame, mame koje nikada nemaju dovoljno vremena za (jutarnje) šminkanje, za devojke koje prave početne korake u šminkanju i sve ostale. Sumnjam da ima neko kome se ovakva sadržajna paleta ne bi svidela. Ok, ovde sam već malo pristrasna ali razumećete :)


Šta vi mislite o ovoj paleti? Da li se možda već nalazi u vašem neseseru?

No comments