MayaM Botanical Cosmetics


Sa dolaskom hladnijih dana i našoj koži je potrebna dodatna, bogatija nega. Tada najčešće posežem za uljanim kupkama i bogatim mazalicama za telo a upravo o jednoj takvoj vam pričam danas. Reč je o MayaM, maloj manufakturi iz Novog Sada koja proizvodi (kako oni kažu) 99 % prirodnu kozmetiku. Od sličnih, kojih je u poslednje vreme puno na tržištu, istakli su se jedinstvenošću i kvalitetom proizvoda koje pakuju identično u male, staklene teglice.

MayaM Body Butter je jedan od onih proizvoda koji vam se svidi na prvo mazanje. Vaša koža ga momentalno zavoli jer ima sve one kvalitete koje će kožu učiniti zdravo sjajnom, nahranjenom, elastičnom. Sastojci su ti koji obezbeđuju savršeni balans jednog proizvoda koji se u dodiru sa kožom topi, po koži klizi i brzo se upija. Pravilo je da se nanosi na još vlažnu kožu nakon kupanja ali nije greška ni ako ga nanesete na suvu kožu. Zaista jedna sjajna mazalica i preporuka za sve koji žele svojoj koži da priušte nešto više od standardne nege. A miris, to je tek posebna priča...kombinacija kakaa i vanile. Tako divan, opuštajući, zimski.

Sastav: Shea buter, cacao buter, bademovo ulje, vitamin E, aroma vanile.

Potrebno ga je potrošiti u roku od 6 meseci od datuma otvaranja.MayaM Lip Balm je još jedno malo savršenstvo idealno za zimski period. Takođe na prvi pogled izgleda tvrđe i voskasto kao i buter, međutim u dodiru sa usnama se topi dok nepce uživa u predivnom ukusu balzama. Na usnama ostavlja blagi sjaj koji čini da usne izgledaju zdravo i negovano.


Pored ova dva predobra proizvoda o kojima sam vam danas pisala, MayaM u svojoj ponudi ima još i body cream, body scrub i deodorant cream. Verujem da su svi podjednako dobri. O cenama ovih kao i drugih MayaM proizvoda možete se informisati preko društvenih mreža:
Da li ste imali prilike da se sretnete sa Mayam prirodnom kozmetikom?


No comments