Golden Rose // Correct & Conceal paleta


Svi volimo da imamo savršen ten. Lice bez podočnjaka, flekica, pegica, crvenila od bubuljica, ožiljaka. A nema savršenijeg proizvoda za prikrivanje nedostataka od palete korektora. Jednu takvu Correct & Conceal je proizveo i Golden Rose i upravo je ona zvezda današnjeg posta.


Ambalaža ove palete je od čvrste plastike zapakovane u kartonsku kutiju sa "prozorčićima". Poklopac kutije se čvrsto zatvara i proziran je što je super jer imate uvid u nijanse kojih je ukupno šest sadržine po 2 gr. Od toga su:
jedan puder za setovanje SPF 20, dva konsilera (Ivory & Neutral), tri korektora (Light Beige, Light Bisque i Medium). Sama paleta je u nijansi 01 Light to Medium i trebalo bi da odgovara osobama svetle do srednje puti dok postoji i tamnija varijanta 02 Medium to Dark, za osobe tamnije puti. Na poleđini palete je sve lepo ispisano šta se kako koristi i čemu je namenjeno tako da e može da dođe do zabune.Ovom višenamenskom paletom možete sakriti nedostatke na licu, prikriti podočnjake, hajlajtovati odnosno posvetleti određene delove svetlijim nijansama, konturisati lice tamnijim nijansama i na kraju sve to setovati puderom u kamenu. Sve nijanse su kremaste osim pudera u kamenu. U nastavku pogledajte nijanse.Konsileri su za nijansu mekši i kremastiji od korektora ali se svi sa lakoćom blendaju. Nanosim ih najčešće prstima ili četkicom a blendam Aura sunđerom-blenderom i zaista se jako lepo ponašaju na licu. Pod toplotom prstiju baš lepo omekšaju a blender ih potom lepo utapka u lice. Osim što je koristim na standardni način, probala sam ovom paletom da konturišem lice i sve bi bilo super da ova poslednja, najtamnija nijansa ne deluje narandžasto na mom tenu.

Ako me pitate da li vam je ova paleta potrebna u životu, reći ću vam da nažalost nije ukoliko niste šminker. Iako je paleta kvalitetom jako dobra i sa njom možete obavljati više stvari odjednom, ipak nećete uspeti da iskoristite sve "nijanse" osim ako ne šminkate druge. Sa druge strane, one manje realne, ako ste iskrena zaljubljenica u šminku, ova paleta može biti lep dodatak vašoj kolekciji po više nego povoljnoj ceni (oko 700 rsd).

Kako vam se sviđa ova paleta korektora? Da li je već u vašoj kolekciji?
No comments