Cozy Autumn // SheIn

Šta je jesen bez toplog džempera, dobrog kardigana, suvog lišća pod nogama, tople čokolade? Sa dolaskom hladnijih dana, lično najviše volim tople i udobne stvari a uz to moderne mada nisam za slepo praćenje trendova po svaku cenu. Za kardiganima sam luda već nekoliko sezona unazad i imam ih nekoliko koje kombinujem zavisno od vremenskih uslova sa košuljama, majicama, džemperima pa čak i rolkama. Ostale stvari koje sam izdvojila a koje vidite u ovom postu bih rado nosila ove jeseni. Tu su se našli još off the shoulder džemper, chokeri koji su potpuni hit ove sezone, jedan topli šal, jedan prelep šešir u boji tople čokolade i jedna pastelno ljubičasta torba od prevrnute kože. 


Sajtovi poput SheIn-a vam mogu poslužiti za neku dozu inspiracije ali možete i uživati u online shoppingu jer su cene često povoljnije u odnosu na cene u našim buticima.

Klikom na linkove ispod će vam se za svaku stvar otvoriti prozorčić gde ćete moći da vidite kroj, boju, materijal i cenu za određeni predmet. Uživajte i javite mi vaše utiske.
Sivi kardigan sa sličicama >> OVDE,
 Bordo kardigan sa pletenicama >> OVDE,
 Trobojni kardigan >> OVDE,
 Tamno sivi kardigan sa zvezdicama >> OVDE.
Bordo rebrasti džemper >> OVDE,
Maslinasti asimetrični džemper >> OVDE,
Sivi rupičasti džemper >> OVDE,
Bordo džemper sa pletenicom >> OVDE.
Choker >> OVDE,
Topli šal >> OVDE,
Zimski šešir >> OVDE,
Torba >> OVDE.

Kako vam se sviđa moja "Cozy Autumn" lista?

No comments