Golden Rose Gel Eyeliners


Nakon što ste videle onaj darežljivi paket kojim me je Golden Rose počastio, zapravo Danijela Commerce, najviše vas me je pitalo upravo za eyelinere. Ovo će biti ipak neki prvi utisci jer iako dekorativa, smatram da treba da prođe bar neki određeni period da vidimo kako se taj proizvod ponaša u različitim uslovima i da li je sklon promeni nakon određenog vremena. Ove gel linere sam nosila skoro pa svakodnevno u poslednje dve nedelje pa vam danas iznosim svoje prve zaključke.



Kao što ste verovatno na slikama primetile, proizvod dolazi u tri nijanse, crnoj, braon i indigo plavoj. Dolaze u staklenim teglicama od po 2,5 gr. a ambalaža se sastoji iz tri dela: staklenog dela i drške u kojoj je smeštena četkica. Četkica sama po sebi nije loša i može da posluži svrsi ali ja ipak preporučujem neku kvalitetniju, kosu, radi preciznijeg nanošenja. Već sam imala iskustva sa ovakvim proizvodom ako se sećate posta o Flormar gel lineru. Da se ne ponavljam, identični su. Crni je potpuno isti kao Flormar koji imam pa ga nisam načinjala jer ću ga pokloniti jednoj od vas. Spremam mali Golden Rose giveaway uskoro koji će verovatno biti na fb stranici bloga pa pratite. Ali, da se vratimo sad lajnerima.


Što se tiče formule i pigmentacije, one su čisto savršenstvo i mogu da pariraju mnogo skupljim proizvodima. Pogotovo ako se uzme u obzir cena ovog proizvoda. Ono što hoću da kažem je da kvalitet proizvoda uveliko premašuje cenu (za koju sam čula da je oko 350 din u manjim parfimerijama ali ne mogu da potvrdim dok ne vidim svojim očima). Izuzetno su kremasti i lagano klize po kapku, potrebno im je par sekundi da se osuše u mat završnicu i kao takvi ostaju na kapcima dok ne odlučite da ih skinete. Nema razmazivanja, skidanja, grudvica, neravnomernog nanošenja. Ništa od toga. Sve je super kod ovih lajnera. Samo imam jedan mali savet: kada ih nanosite crtajte više kraćih crtica jer se teško skida ako negde pogrešite i nemojte prelaziti više puta isto mesto jer ćete dobiti nered.


Razliku u formuli među bojama nisam primetila, jedino što sada ne mogu da znam je kojom brzinom će se proizvod (eventualno) sušiti. Ako je suditi po ovom Flormar koji imam a koji je kvalitetom identičan, onda verujem da neće biti problema jer ga koristim od prošlog maja i skoro je u nepromenjenom stanju. Mrvicu je suvlji nego tada ali mu i dalje ništa ne fali.

         DEEP BROWN (02)


            INDIGO BLUE (03)


Za kraj je ostalo da vam pokažem svočeve, za braon i plavi. Flormar crni možete videti OVDE.

Braon GR lajner
Plavi GR lajner
*Na fotkama možete videti MUR Iconic 2 paletu na delu o kojoj sam pisala u prethodnom postu. Ukoliko ste ga propustili klik OVDE.

I oduzeću vam još trenutak vremena da ih na kratko uporedim a vi same donesite zaključak. Ako uzmemo u obzir kvalitet proizvoda koji je identičan (kao i ambalaža) i da GR lajneri imaju 2,5 gr. a Flormar 2,2 gr. a da im je cena za GR 350 dinara a Flormar 750 dinara, mislim da je sasvim jasno šta se više isplati.Zato, ako ih vidite na policama parfimerija, imate moju iskrenu preporuku. Javite mi utiske!

Kako vam se čine i koja nijansa vam je najprivlačnija?





No comments