Golden Rose olovka i maskara za obrve


Golden Rose ovog proleća ima novitete i u vidu olovaka za obrve kao i maskare koja ima namenu da te obrve fiksira i da im dodatnu boju. Ako se sećate posta o kojem sam vam pisala o svojoj rutini popunjavanja obrva kao i omiljenim proizvodima OVDE, našla se tu sjajna GR senka za obrve pa ništa manje nisam očekivala ni od ovih proizvoda.


Sada kada sam ušla u štos, sve mi je jedno da li ću popuniti obrve senkom ili olovkom, važno je da su popunjene. Naročito od kako sam promenila boju kose, volim da su mi obrve malo naglašenije. Ove Golden Rose Longstay olovke dolaze u samo dve nijanse, 101, tamno smeđa i 102 svetlije smeđa. Kao što vidite, izbor nijansi je ograničen ali verujem da većina nas može da se snađe u ponudi koja trenutno postoji. Meni odgovara svetlija nijansa smeđe (102), koja mi se savršeno uklopila uz boju mojih prirodnih obrva ali može da prođe i kod plavuša, dok je tamnija nijansa rezervisana za tamnije brinete i crnke.


Ono što je najbolje u celoj priči je da je olovka veoma kvalitetna i laka za rad. Sa jedne strane se nalazi sama olovka koja ima 0,09 gr. (550 dinara u Kristabell) a sa suprotne strane se nalazi praktični češljić koji je verujem većini potreban. Olovka radi na odvrtanje što je super jer je uvek spremna za nanošenje i uvek je oštra pa je samim tim olakšano iscrtavanje kratkih crtica koje će imitirati dlačice. Formula olovaka je još jedna dobra stvar a to praktično znači da su mekane odnosno tvrde taman koliko treba, ne razlivaju se i na mestu ostaju dok ne poželite da ih skinete. Lako se skidaju micelarnom vodom ili bilo kojim drugim sredstvom za skidanje šminke. Jedina mana je što se brzo troše. I ne verujem da su vodootporne kako piše na ambalaži ali vam se ipak neće razliti ili skinuti ako pokisnete, to mogu da kažem iz iskustva.

                                                    *   *   *   *   *   *   *   *    *   *   *    *   *


Za maskaru za obrve ne mogu da kažem da je savršena koliko olovka ali ne mogu reći da je proizvod loš. Naprotiv, maskara ili gel za stilizovanje obrva moje duge obrve učvrsti taman koliko treba (i malo više od toga) i drži ih na mestu dok ne skinem šminku. Ipak, iako je ovaj gel u boji ne vidim svrhu njegove samostalne primene. Probala sam da ga nanesem bez olovke, samo njega ali se boja nanosi neravnomerno i ne izgleda uredno. Znači, bez olovke je u mom slučaju neupotrebljiv.

Što se ambalaže tiče, nalazi se u maloj bočici sa četkicom, kao mini maskara od 3,5 gr.Obrve, popunjene sa ova dva Golden Rose proizvoda izgledaju prirodno i to ovako:


Da li ste probale ove GR novitete za obrve i kako vam se čine iz moje recenzije?No comments