Aura highlighter // Moonlight (220)


Neka ove zime vaše jagodice krasi suptilan šampanj prah sa rozikastim odsjajem. Budite princeze modernog doba i u zimskoj noći plenite poglede oko sebe. Već vidite iz naslova o čemu se radi. Danas pričamo o novoj nijansi Aura hajlajtera u kamenu. Nijansa je 220 Moonlight.Od nedavno se u prodaji pored dve standardne nijanse 218 - Nude Shimmer i 219 - Golden Spice može naći i nova nijansa 220 - Moonlight. Međutim, novina je osim u teksturi i u samom pakovanju. Novu ambalažu koja je dosta čvršća i kompaktnija, krasi i ogledalce sa unutrašnje strane poklopca što je i praktično i lep detalj. I postojeće starije nijanse se nalaze u novim ambalažama a ono još bitnije je da im je  tekstura poboljšana. Svi hajlajteri sadrže 5 gr. a cena im je 425 rsd.


Novi hajlajter je srednje tvrd, sitno mleven, bez krupnih reflektujućih čestica u njemu i ne rasipa se kada ga uzimate četkom. Savršeno se nanosi novom Aura četkom za konturisanje ali se sasvim lepo nanosi i prstima. Kao što sam već pominjala nijansa u ambalaži je boja šampanjca ali se presijava na rozikasto. Upravo zato je pogodan za osobe i sa hladnijim i toplijim podtonom kože. Verovatno zato što mu je naziv Moonlight mene neodoljivo podseća na mesečev prah. Ukoliko ste u potrazi za ovakvim proizvodom koji će vam na dnevnom nivou dati diskretan i svež sjaj licu a lako ga možete nadograditi za večernji izlazak, imate moju iskrenu preporuku. Na licu će vam stajati dok ne odlučite da ga skinete.


Na fotografiji iznad sam pokazala kako hajlajter izgleda kada se nanese prstom direktno na kožu (levo) a pored sam ga nanela četkom i blago izblendala (desno). A na licu to izgleda ovako...


Pa, kako vam izgleda?

No comments