Sephora paleta senki Color Wishes


Ovu paleticu senki jednostavno morate imati. Kada vidite nešto ovao minijaturno i slatko, nema šanse da joj odlolite. Ona je deo Sephora novogodišnje kolekcije a kako je mene već uhvatila praznična euforija ja sam požurila da se obezbedim pa je ovo prvi paketić koji ću staviti pod novogodišnju jelku. Osim ove postoji u još nekoliko varijanti isto ovako premedenih pa ako ste u potrazi za nečim sličnim znate gde da potražite.Paleta je upakovana u plastičnu ambalažu koja je ukrašena u vidu snežnih pahuljica koje asociraju na celu tu zimsku i prazničnu atmosferu a svaka od tih 5 paletica nosi zaseban naziv. Preslatko i praktično. Na poleđini ambalaže se celom dužinom nalazi kartončić gde su ispisani osnovni i potrebni podaci o proizvodu. Svaka od tih manjih paletica sadrži dve senke, po jednu mat i jednu šimerstu  i svaka paletica teži 1,3 grama. Po meni su napravljene idealne kombinacije za kreiranje svakodnevnih i nešto dramatičnijih look-ova što ćete videti u nastavku. Senke međusobno možete kombinovati po svom izboru a možete se držati i predloga koji su dati unutar svake palete ukoliko vam ponestane inspiracije. Svaka paletica je izrađena od naizgled kvalitetnog kartona i zatvara se na magnetić tako da je bezbedna u svakom neseseru. Sve senke u paleti su generalno meke i puteraste, jako lepo se blendaju i stapaju jedna sa drugom ali ima i izuzetaka što ćete pročitati u nastavku. Sviđa mi se još i to što je jednak broj mat i šimerastih senki što je obično problem u paletama a i to što su mat senke fine pigmentacije što je takođe često mana. Sephora je ove godine nadmašila samu sebe što dizajnom što kvalitetom. Pa, krenimo redom...
Wish No1. // Be a Celebrity je jedan neutralni duo koji se sastoji od neutralne bež senke koja je mat i zlatne šimeraste senke. Obe senke su sasvim lepo pigmentovane, meke na dodir i pogodne su za kreiranje neutralnih, dnevnih look-ova.Wish No2. // Be a Role Model je slična varijanta kao prva paletica ali nešto svetlija. Sadrži savršenu toupe mat nijansu koja je neophodna u svakoj paleti a koju ćete koristiti kao prelaznu nijansu i šimerastu senku boje šampanjca. Takođe su vrlo kvalitetne obe, meke, minimalno se truse i lako blendaju.


Wish No3. // Be a Rockstar je treća paleta ujedno i prelazna između neutralnih i nešto smelijih nijansi. U sebi sadrži jednu mat senku puderaste boje i maslinasto-zelenu šimerastu senku. Ta maslinasto-zelena u sebi ima nešto krupnije zlatne čestice koje ovu senku čine posebnom ali nisu preterano vidljive na oku.


Svočevi prve 3 paletice, bez baze za senku:Wish No4. // Be a Hero sadrži baznu mat vanila senku kao i crnu senku sa sitnim srebrnim česticama u sebi što je čini idealnom za kreiranje svečanih i novogodišnjih look-ova. Crna senka nažalost nije savršene pigmentacije za razliku od ostalih senki  a njenim blendanjem se gubi na intezitetu. Šteta što nije bar malo pigmentisanija. Osim za smokey eye možete je koristiti da uokvirite oko baš ao što je prikazano na fotografiji.Wish No5. // Be a Queen je jedna od mojih omiljenih kombinacija a sastoji se od tamno ljubičaste mat senke čijom sam pigmentacijom prijatno iznenađena ali se malo teže blenda dok je srebrna senka ispod nje idelna srebrna sa sitnim šimerom u sebi. Koristiću je tokom novogodišnjih praznika.


 Svočevi preostale dve paletice, bez baze za senku:


Na samom kraju mogu da zaključim da za 2000 dinara koliko košta ova paleta možete da dobijete 10 senki dosta solidne pigmentacije kojim ćete kreirati različite makeup look-ove, a možete da obradujete neku vama dragu žensku osobu ili da sebi jednostavno ulepšate dan :)

Da li sam vas zainteresovala? Kako vam se čini ova paleta?No comments