Sephora paleta senki Color Wishes


Ovu paleticu senki jednostavno morate imati. Kada vidite nešto ovao minijaturno i slatko, nema šanse da joj odlolite. Ona je deo Sephora novogodišnje kolekcije a kako je mene već uhvatila praznična euforija ja sam požurila da se obezbedim pa je ovo prvi paketić koji ću staviti pod novogodišnju jelku. Osim ove postoji u još nekoliko varijanti isto ovako premedenih pa ako ste u potrazi za nečim sličnim znate gde da potražite.



Paleta je upakovana u plastičnu ambalažu koja je ukrašena u vidu snežnih pahuljica koje asociraju na celu tu zimsku i prazničnu atmosferu a svaka od tih 5 paletica nosi zaseban naziv. Preslatko i praktično. Na poleđini ambalaže se celom dužinom nalazi kartončić gde su ispisani osnovni i potrebni podaci o proizvodu. Svaka od tih manjih paletica sadrži dve senke, po jednu mat i jednu šimerstu  i svaka paletica teži 1,3 grama. Po meni su napravljene idealne kombinacije za kreiranje svakodnevnih i nešto dramatičnijih look-ova što ćete videti u nastavku. Senke međusobno možete kombinovati po svom izboru a možete se držati i predloga koji su dati unutar svake palete ukoliko vam ponestane inspiracije. Svaka paletica je izrađena od naizgled kvalitetnog kartona i zatvara se na magnetić tako da je bezbedna u svakom neseseru. Sve senke u paleti su generalno meke i puteraste, jako lepo se blendaju i stapaju jedna sa drugom ali ima i izuzetaka što ćete pročitati u nastavku. Sviđa mi se još i to što je jednak broj mat i šimerastih senki što je obično problem u paletama a i to što su mat senke fine pigmentacije što je takođe često mana. Sephora je ove godine nadmašila samu sebe što dizajnom što kvalitetom. Pa, krenimo redom...




Wish No1. // Be a Celebrity je jedan neutralni duo koji se sastoji od neutralne bež senke koja je mat i zlatne šimeraste senke. Obe senke su sasvim lepo pigmentovane, meke na dodir i pogodne su za kreiranje neutralnih, dnevnih look-ova.



Wish No2. // Be a Role Model je slična varijanta kao prva paletica ali nešto svetlija. Sadrži savršenu toupe mat nijansu koja je neophodna u svakoj paleti a koju ćete koristiti kao prelaznu nijansu i šimerastu senku boje šampanjca. Takođe su vrlo kvalitetne obe, meke, minimalno se truse i lako blendaju.


Wish No3. // Be a Rockstar je treća paleta ujedno i prelazna između neutralnih i nešto smelijih nijansi. U sebi sadrži jednu mat senku puderaste boje i maslinasto-zelenu šimerastu senku. Ta maslinasto-zelena u sebi ima nešto krupnije zlatne čestice koje ovu senku čine posebnom ali nisu preterano vidljive na oku.


Svočevi prve 3 paletice, bez baze za senku:



Wish No4. // Be a Hero sadrži baznu mat vanila senku kao i crnu senku sa sitnim srebrnim česticama u sebi što je čini idealnom za kreiranje svečanih i novogodišnjih look-ova. Crna senka nažalost nije savršene pigmentacije za razliku od ostalih senki  a njenim blendanjem se gubi na intezitetu. Šteta što nije bar malo pigmentisanija. Osim za smokey eye možete je koristiti da uokvirite oko baš ao što je prikazano na fotografiji.



Wish No5. // Be a Queen je jedna od mojih omiljenih kombinacija a sastoji se od tamno ljubičaste mat senke čijom sam pigmentacijom prijatno iznenađena ali se malo teže blenda dok je srebrna senka ispod nje idelna srebrna sa sitnim šimerom u sebi. Koristiću je tokom novogodišnjih praznika.


 Svočevi preostale dve paletice, bez baze za senku:


Na samom kraju mogu da zaključim da za 2000 dinara koliko košta ova paleta možete da dobijete 10 senki dosta solidne pigmentacije kojim ćete kreirati različite makeup look-ove, a možete da obradujete neku vama dragu žensku osobu ili da sebi jednostavno ulepšate dan :)

Da li sam vas zainteresovala? Kako vam se čini ova paleta?



No comments