Eucerin Hyaluron - Filler CC krema + noćna krema


Ponosne vlasnice suve ili dehidrirane kože i sve ostale koje brinete o starenju i prvim borama imam dobru vest za vas. Kao što možda već znate Eucerin Hyaluron - Filler linija (dnevna i noćna krema, koncentrat i krema za područje oko očiju) postoji od 2006. godine i sadrži sve praparate koji su potrebni savremenoj ženi za postizanje trenutnih i dugotrajnih rezultata u borbi protiv neminovnih znakova starenja. Nama je početkom oktobra predstavljen novitet, ujedno i zvezda ovog posta a to je CC krema iz iste linije uz već postojeću noćnu kremu.Pre nego što pređem na samu recenziju i kažem vam moje mišljenje nakon dva meseca korišćenja ovih krema, uvešću vas u samu priču o ovim proizvodima i prezetaciju koja se dogodila u elegantnom okruženju hotela Constantine the Great u centru Beograda. Kako probuditi i što duže sačuvati lepotu, kako i koliko nam nam u tome može pomoći nauka u službi zdrave kože a koliko moć pozitivnog razmišljanja bile su teme kojima smo se tog popodneva bavile. A ljubazne domaćice su nam bile predstavnice Eucerin Srbija i licencirani life&busines couch Ivana Anđić. Lepota, ali ne samo ona koju pospešujemo i čuvamo adekvatnom negom, već i ona koju emitujemo zahvaljujući načinu razmišljanja o sebi i svetu oko nas, bila je tema mini grupne radionice “Promenite misli – izlečite život”, po programa Lujze Hej.

Na skupu je naglašeno da na starenje kože utiču mnogobrojni genetski, biološki, kao i spoljašnji faktori poput  neodogovornog izlaganja negativnom sunčevom zračenju i zagađenje vazduha, ali i stil života u koji spadaju, pušenje, stres i neadekvatna nega. Prednost  Eucerin Hyaluron-Filler CC krema je upravo u tome, istakli su predstavnici Eucerin Srbija, što u savremenom, užurbanom načinu života pružaju jednostavno rešenje za zadovoljavanje svih potreba adekvatne nege - efikasnu borbu protiv starenja i hidrataciju – a koži trenutno pružaju prefinjen i  ujednačen izgled.


EUCERIN HYALURON - FILLER CC KREMA / svetlija nijansa

"Eucerin® Hyaluron-Filler CC kreme, sa blagim odrazom obojenih pigmenata i jedinstvenom formulacijom hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca kao bi delovala na uzroke pojave prvih bora i bioaktivnog saponina koji potpomaže prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline, zadovoljavaju potrebe za dobro podnošljivom negom protiv bora koja istovremeno i ujednačava boju tena. Zahvaljujući tome one predstavljaju, ostavarenje sna svake žene da jednim potezom zaokruži jutarnju rutinu nege i lepote”, naglasila je Ivana Denčić.

Ova CC krema dolazi u jednostavnom valjkastom pakovanju od 50 ml. a krema se dozira kroz pumpicu što smatram da je super praktično kada se radi o ovakvom tipu proizvoda. Sama krema je srednje bogate tekture što smatram da je idealno za osobe sa suvom kožom kao što je moja, lako se razmazuje ali se sporije upija u kožu. Koža je jedno vreme blago lepljiva na dodir što automatski znači da nije dobra podloga za makeup baš zbog te osobine težeg upijanja jer se mora sačekati neko vreme da bi se naneo makeup. Ali je zato osećaj na licu sjajan nakon nanošenja kreme, a koža je hidrirana i nahranjena tokom čitavog dana. Nijansa koju imam je svetlija (postoji i tamnija varijanta) i ona je idealna za osobe svetlije do srednje tamne puti međutim, moć prekrivanja ove cc kreme je prilično slaba dok je prilagođavanje tenu maksimalno. To praktično znači da ne možete puno da pogrešite koju god nijansu da izaberete osim ako niste ekstremno svetli ili tamni. Kod ove kreme je u fokusu nega dok je toniranje ipak u drugom planu. Nekada bih je nanosila samostalno, za dane kada ne želim da se šminkam a želim da koži pružim negu i blago ujednačavanje tena dok bih je u drugim slučajevima nanosila odmah nakon umivanja, sačekala da se dobro upije dok npr. doručkujem ili pijem zeleni čaj pa nastavila sa ostatkom šminkanja. Krema je inače parfimisana, što mi je čudno za Eucerin proizvode koji su obično bez mirisa ali je miris prijatan i ne smeta mi mada se oseća još neko vreme po nanošenju. Ima i SPF15 + UVA. Mojoj koži se zaista sviđa ova CC krema.
EUCERIN HYALURON - FILLER NOĆNA KREMA

"Eucerin® Hyaluron-Filler noćna krema sadrži sva različita tipa hijaluronske kiseline za ciljanje i tretiranje svih vrsta bora i bioaktivni saponin za aktivno povećanje proizvodnje hijaluronse kiseline same kože. Koncetrovani dekspantenol podržava proces regeneracije kože tokom noći", poručuju iz Eucerina.

Pakovanje u kome dolazi krema je plastično od 50 ml., na oko izgleda sasvim lepo i luksuzno i kvalitetno je urađeno. Sama krema je, videćete u nastavku, prilično bogate teksture, lako se razmazuje po koži te na njoj ostavlja tanak zaštitni film koji se preko noći fino upije u kožu. Ujutru su rezultati delovanja kreme već vidljivi. Kože je zategnuta i jedra a fine borice popunjene. To je ono što mi se najviše sviđa kod ove kreme, strašno mi prija kada je nanesem na kožu nakon skidanja šminke i čišćenja lica a ujutru se probudim sa odmornom, preporođenom i nahranjenom kožom.


U nastavku možete pogledati kako obe kreme izgledaju, pokušala sam što vernije da ih prikažem. Za kraj ću se još jednom osvrnuti na recenziju mada ste već shvatili da mi se ova Eucerin linija proizvoda jako dopada i da je moja koža voli. Noćna krema je nešto što me je apsolutno oborilo sa nogu i čiju ću kupovinu sigurno ponoviti dok je CC krema sledi u stopu. Miris ove linije je nešto što mi se baš i ne sviđa ali se srećom ne zadržava dugo na koži. I kada bih mogla, uticala bih na to da se CC krema za nijansu brže upija.


Kakva su vaša iskustva sa Hyaluron - Filler linijom proizvoda? Šta preporučujete?

No comments