Make up for you četkice za šminkanje


Kod nas ima jedna lepa vest!
Ovim paketićem otpočinjemo saradnju sa BornprettyStore sajtom i online prodavnicom. Nas dve smo dobile ovaj preslatki set četkica Make up for you koji ćemo danas recenzirati kao i jedan par interesantnih veštačkih trepavica koje ćete imati prilike da vidite na delu u nekom od narednih makeup lookova koje budemo kreirale. Saradnja sa bornprettystore.com je nastala spontano i kada su pregledali naš blog ponudili su nam nešto iz makeup & beauty selekcije što smo sa oduševljenjem prihvatile.

Paketić je stigao lepo upakovan, ušuškan i neoštećen za rekordno brzo vreme. Od poslednjeg maila je prošlo svega nedelju dana i baš smo se prijatno iznenadile. 

Same četkice se nalaze u ovoj praktičnoj, ljubičastoj torbici od imitacije kože koja je povazana ljubičastom satenskom trakom. Sve u kompletu izgleda vrlo slatko i girly. Ono što je još vredno pomena to je da je svaka četkica bila zaštićena svojim celofanom (slika 2 ispod teksta) i da nisu imale nikakav neprijatan miris.
 Kada govorimo o četkicama, sve su od sintetičke dlake, bele sa ljubičastim vrhovima što nam se posebno dopada. Četkice su dužine oko 10 cm i sasvim lepo leže i ruci i lako se sa njima radi. Prilikom pranja su ostale ne promenjene što je još jedan plus.
Kada se torbica razveže unutra se nalaze 5 četkica, 1 sunđerasti aplikator i 1 češljić za rasčešljavanje trepavica. Jako lepo osmišljen set za, mi bismo rekle, početnice u šmikanju. Pored toga, torbica je vrlo praktična za transport četkica kako zbog svog dizajna tako i veličine jer ne zauzima puno prostora.

Sadržaj torbice:
1 četka za rumenilo/puder u prahu
2 čekice za nanošenje senke
1 četkica za ruž
1 kosa četkica za obrve
1 sunđerasti aplikator
1 češljić

Cena ovog seta je bila u momentu poručivanja 4.71 euro, a evo i linka ovde.

U funkciji one izgledaju ovako:



Zaključak: Ovo je jedan presladak set četkica koji sadrže sve ono što bi svaka dama koja voli da se šminka trebala da poseduje. Lep, praktičan i jeftin!

U toku je promocija 20-80% na sajtu povodom 4. godišnjice pa svakako bacite pogled:




No comments