Indola repair instant keratin filler


Ove jeseni želela sam da počastim svoju kosu nečim specijalnim. Uglavnom, među preparatima koje sam do sada koristila nisam imala nekih promašaja ali me je većina ostavila ravnodušnom. Kosa je oduvek bila moje tajno oružje ali se to promenilo u poslednjih godinu dana sticajem nekih nesrećnih okolnosti i jako mi je to teško palo. Iako srednje dužine, najpre sam morala da sačekam da mi kraći pramenovi porastu na pristojnu dužinu kako bih mogla da se ošišam na ravno i tako se oslobodim suvih krajeva i istovremeno dobijem frizuru kakvu želim. Kratka kosa nije dolazila u obzir iako bih time zatno ranije postigla rezultat. Dakle, nakon šišanja sam se bacila na traženje proizvoda koje će doprineti totalnom oporavku kose. Da li mi je ovaj preparat o kojem danas pričamo doprineo tome ili ne, saznaćete u nastavku.




Prvo što sam primetila i što me je navelo da kupim baš ovaj preparat je natpis repair keratin filler. Indola kozmetika nam dolazi iz Grčke, namenjena je profesionalnoj upotrebi i do sada se nisam susretala sa njom niti sam imala prilike da pročitam recenzije na blogovima ali su mi reči proizvođača delovale obećavajuće.

Šta to kaže proizvođač:
  • Umiruje, zaglađuje i obnavlja sve tipove kose u momentu,
  • Smanjuje lomljenje kose do 95% bez dodatnog otežavanja kose, 
  • Oštećene delove dlake transformiše u svilenkastu, zdravu i lepu kosu . 

Indola prskalica za kosu se nalazi u plastičnoj boci od 250 ml. krajnje jednostavnoj, sa prskalicom na vrhu pomoću koje se proizvod lako i jednostavno dozira. Sama prskalica radi perfektno ali imam zamerku što se tiče oblika bočice, naime meni ne leži baš kako treba u ruci, pa imam problem prilikom doziranja jer po nekad moram sa obe ruke da je pridržavam da mi ne bi iskliznula iz ruke. Druga zamerka se odnosi na boju bočice koja je mlečno bela pa je nemoguće videti koliko vam je proizvoda ostalo u njoj. Ovo su samo neke tehničke stvari koje ne utiču na samo mišljenje o proizvodu. 

Kako se upotrebljava? 
Na isfrotiranu, još uvek mokru kosu a pre sušenja se nanese ova prskalica. Iako proizvođač preporučuje da se zatim kosa rasčešlja od korena do vrhova, ja ne volim da je češljam mokru već je prstima utrljavam i istovremeno rasčešljavam. Formula je gusta i kremasta, kao da recimo prskam balzam za kosu i takođe je mlečno bele boje kao i sama ambalaža. Kosa je već mekana na dodir i lako prstima prolazim kroz nju.
 
Moje mišljenje: 
Kao što verovatno pretpostavljate, moje mišljenje je pozitivno. Jako sam zadovoljna ovom Indola prskalicom što dokazuje da sve gorenapisano nije "priča u prazno". Za skoro 2 meseca koliko je koristim, itekako se primećuje razlika. A kada sam ponovo počela da dobijam komplimente na račun kose, znala sam da sam na pravom putu. Naravno da se ta promena nije desila odmah nakon prvih nekoliko korišćenja ali se nisam obeshrabrila a upornost se na kraju isplatila.

Osim što jako lepo miriši, taj miris se dugo, par dana zadržava u kosi što mi se veoma dopada. A ono što mi se još više dopada je da mi je kosa sjajna, glatka i mekana na dodir, dlaka deluje popunjeno i zdravo što mi je zapravo i bio cilj. Osim toga, lako se rasčešljava i oblikuje, krajevi su poslušni i zaglađeni i čini mi se da se sa ovim preparatom znatno skratilo vreme sušenja kose. Ne znam da li je ovo moguće, ali meni odgovara :)


Sastav...

Gde kupiti?
Ja sam je kupila u parfimeriji Stellina u Zemunu. To je jedna mala privatna, porodična parfimerija sa dugogodišnjom tradicijom u samom srcu Zemuna, u Zmaj Jovinoj ulici, i osim široke ponude Indola preparata za kosu, ima svašta nešto interesantno. Ostavljam vam link njihove facebook strane gde se možete informisati o ponudi a često imaju razne povoljne akcije pa predlažem da pogledate >> Klik na link . Ja sam svašta još nešto lepo videla a sledeće planiram da probam Indola Wonder Treatmen kao i masku za oporavak oštećene kose.

Cena: 1390 dinara.

Da li ste koristili neki Indola preparat za kosu? Kako vam se čini ova recenzija? Da li imate želju da probate?



No comments