I love... vanilla & ice cream

Već duže vreme merkam ovaj proizvod po drogerijama. Mnogi ih hvale, ali ja nikako nisam mogla da se odlučim koji miris da izaberem i svaki put sam odustajala. Na kraju sam sačekala rođendan, naručila drugarici i rekla je da me iznendi mirisom. Iznendadila me je sigurnim izborom- VANILOM. :)Losion dolazi u veoma jednostavnoj, a opet elegantnoj bočici. Praktična je za upotrebu, pomoću pumpice mogu lepo da doziram potrebnu količinu losiona i nema stalnog otvaranja bočice što bi verovatno skratilo rok upotrebe. Bočica sadrži 250 ml i verujem da će mi potrajati par meseci.Losion je lagane strukture, lako se razmazuje i na koži ostavlja nemastan film, blago je hidrira i čini je baršunastom. Losion je boje, a i mirisa vanile.. Za nekoga ko inače izbegava ovaj miris, jer često zna da guši, vrlo brzo sam se  navikla. Podseća me na burbon vailin šećer za kolače- malo jači, ali ipak prijatan. Ipak koristim ga samo za ruke, ne za celo telo iako je body lotion. Mislim da bih se tad već ugušila od tolike količine vanile u vazduhu. :)


Rok upotrebe je 24 meseci nakon prvog otvaranja.


Što se sastava tiče, a kao što i poizvođač kaže, ovo je hidratantni krem i pogodan je za normalan tip kože i ne verujem da bi pomogao kod problema suve kože.
Bez parabena je iako nisu to posebno naveli pa ga mogu koristiti i osobe koje su alergične na iste. Zbog poprilične količine mirisa, ne bih ovo koristila kao negu osetljive kože.

Možda nije najbolji losion za ruke, ali fenomenalan je kada treba popraviti raspoloženje. Predivan miris vanile širi se po celoj sobi i vrlo brzo ćete uhvatiti sebe kako razmišljate o suncu, plaži i činiji punoj sladoleda. :)

An air of excitement and a heart-warming sensation 
as my rich creamy aroma explodes into 
an irresistible sweetness of vanilla,
 leaving you dreaming of two scoops not one!


Kako vam se čini? Ima li nekoga da je isprobao preostale mirise?
Pišite mi.

Stay gorgeous! Tanja