Essence New In


Ovu sliku ste već mogle da vidite na facebook strani našeg bloga kao i na mom Instagram profilu i rezultat je mog skorašnjeg ulova Essence šminke koja je bila na sniženju. Mislim da akcija u Dm i Lilly parfimerijama još traje pa ne zaboravite posetiti Essence štand i ugrabiti koji komad šminke po više nego povoljnim cenama.Ovaj post je zamišljen kao najava nekih budućih recenzija i ja ću ovom prilikom reći po koju reč o svakom komadu šminke koji sam kupila. Neke sam već imala prilike da koristim, neke ću tek pa ako vas zanima moje mišljenje nastavite čitati...

Essence XXXL shine lipgloss u nijansama: 14 Bubble Babe i 19 Nude Candy. Koristila sam ih i ranije i sve što mogu reći je da su potpuno ok. Nema onog wow efekta kada se nanesu ali nisu ni za bacanje. Moja jedina zamerka se odnosi na aplikator koji bi mogao biti malo mekši. Iako je bilo i drugih nijansi ja sam se držala svojih, dobro poznatih, nude, vodeći se logikom da uvek mogu da ih nanosim preko nekog karmina za dodatni sjaj. Za cenu od 139 rsd na sniženju dobijate 5 ml. proizvoda slatkastog ukusa.

Essence Sun Club paleta senki za oči u nijansi 02 Long Beach. Od svih paleta ova mi se najviše svidela jer sam znala da je mogu nositi za svaki dan. Sadrži 7,5 gr. i ukupno 8 različitih senki (7 sa šimerom + 1 mat) spakovanih u praktičnu, plastičnu ambalažu. Naravno da sam morala odmah da je isprobam, i na prvo korišćenje se pokazala jako dobro iako nisam puno očekivala za cenu od samo 319 rsd. Za 6 h koliko su mi stajale na očima, bez baze za senke, ostale su nepromenjene pigmentacije i bez nakupljanja u pregibima oka.


Essence Stays no matter what waterproof eyepencil u nijansi 03 Smokey Grey. Nisam se još uvek uverila u to da li je vodootporna ali da je dugotrajna jesam. Ja bih lično volela da je formula ovog krejona kremastija. Za moj ukus je malo suvlja pa tako trebam preći njom nekoliko puta da bih dobila željenu pigmentaciju ali zato ne bledi nimalo kada se nanese. Platila sam je kao i većinu ostalih proizvoda 139 rsd.

Zatim, Essence kajal pencil u nijansi 04 White. Iako sam prvobitno imala nameru da kupim Nyxovu, nisam odolela a da ne kupim ovu za samo 139 rsd. Nanela sam je samo jednom u unutrašnje uglove očiju i sve što mogu da kažem je da je mekane formule, lake za nanošenje. Mislim da će me lepo služiti.

Essence Sun Club mat bronzer u nijansi 01 Natural. Ja sam uzela onaj za plavuše. Nisam ga još ni takla ali verujem da će mi biti odličan baš kao i njegov prethodnik koga sam već koristila, ali sa šimerom. Miriše predivno, na kokos i mene podseća na leto čak i u ovim hladnim danima :) Sadrži 15 gr. i koštao je 319 rsd.

 Essence Stays no matter what 24h volume mascara. E nju sam morala odmah da isprobam :) Naravno da od tog 24-rp časovnog volumena nema ništa ali ja nista specijalno nisam ni očekivala za 279 rsd. Uzela sam je tek onako, da se nađe jer već znate za moju ljubav prema maskarama, ali nisam ni razočarana ni oduševljena. To je jedna maskara srednjeg ranga, za svakodnevno korišćenje. Nisam primetila da se razmazuje, trusi ili nešto slično. Nadam se samo da mi se neće prebrzo osušiti kao I <3 extreme (koja me je toliko oduševila na samom početku pa me je toliko razočarala ubrzo nakon toga kada se osušila).Essence nail art special effect topper: 15 glitter on me & 16 cool breeze. Divni, predivni :) To je sve što imam da kažem! Uskoro ćete imati prilike da ih vidite na mojim noktićima.


Kako vam se sviđa moj izbor? Šta ste vi ugrabile na sniženju?

Stay gorgeous! Lidija