La Roche-Posay- dnevna i noćna rutina

Pre neki dan na mail nam je stigla poruka od La Roche-Posay PR tima o novoj preporuci za dnevnu i noćnu rutinu za negu osetljive kože. Kako smo bile zauzete, tek sada stižemo da podelimo to sa vama.

Upotrebom 4 prozvoda iz Hydreane kolekcije:
  • La Roche-Posay termalne vode
  • Hydreane BB kreme
  • fiziološki micelarni rastvora
  • Hydreane Legere ili Riche kreme
obezbeđuješ potrebnu negu i hidrataciju kože preko dana i čistoću i regeneraciju kože tokom noći.
  


Za početak dana preporučuju La Roche-Posay termalnu vodu koja sadrži jedinstvenu kombinaciju minerala i elemenata koja umiruje kožu i čini je mekanom. Termalna voda zbog prisustva selena, prirodnog antioksidansa, umiruje osetljivu kožu nadraženu usled delovanja spoljašnjih faktora (sunca, dermatoloških tretmana i dr.) i pomaže u sprečavanju starenja kože. Mikrokapljice odmah prodiru u kožu za intezivno i trenutno umirenje. 
Način primene: Poprskaj i ostavi da se upije 2-3 minta. Višak nežno pokupi maramicom.


 Nakon primenjenje termalne vode, na lice nanesi Hydreane BB kremu osmišljenu posebno za osetljivu kožu koja predstavlja jedinstvenu kombinaciju nege i dekorativne kozmetike koja je svojim revolucionarnim efektima već osvojila kože žena u svim dobima. BB krema ili tzv, beauty balm krema je hibrid koji ujedinjuje 100%-tnu negu kože i 100%-tnu dekorativnu kozmetiku. Pokriva crvenilo, umiruje kožu, ostavlja prijatan osećaj na koži i osvežava je. 
Hydreane BB krema je dostupna u 2 nijanse, za svetliju i tamniju put.
Sad si spremna za izlazak iz kuće i obavljanje svih obaveza, a umirujući efekat na koži će te pratiti tokom celog dana.

Posle napornog dana, šminku i sve nečistoće sa lica skini fiziološkim micelarnim rastvorom, koji je dovoljno jak da temeljno očisti kožu, a opet dovoljno nežan da poštuje fiziološku ravnotežu kože. Izrađen je bez alkohola, sapuna, boja i parabena, a na bazi je termalne vode i optimalne, fiziološke, pH vrednosti.
Način primene: Nanesi na lice, oči i usne uz pomoću vatice. Posle primene nije potrebno ispiranje.
Nakon čišćenja, na lice nanesi Hydreane Legere (za normalnu do mešovitu, dehidriranu kožu) ili Hydreane Riche (za suvu do izrazito suvu osetljivu kožu) kremu. Zajedničko za obe kreme je hidrantna nega koja hidrira kožu lica i vraća joj osećaj prijatnosti i mekoće. Ovo svojstvo joj obezbeđuje posebna formulacija sa hidroliposomima koji predstavljaju novu generacij nosača vode.

Da zaključimo:
  • kompletna kolekcija je izrađena na bazi termalne vode koja je između ostalog bogata selenom koji je poznati antioksidans i sprečava starenje kože i pruža zaštitu od spoljašnjih negativnih uticaja
  • BB krema obezbeđuje potrebnu hidrataciju koži i zaštitu od UV zraka, uz celodnevnu hidrataciju, a sve to uz savršen ten
  • inovativna formulacija u hidroliposome omogćava da voda brzo prodre u dermis i trenutno hidrira
Kao krajnji rezultat imaš NEGOVANU, HIDRIRANU KOŽU, svežeg izgleda.

Nadamo se da smo uspele da ti približimo proizvode iz La Roche-Posay asortimana i da ćeš razmisliti i možda im pružiti šansu.

Stay gorgeous! Tanja & Lidija