Multiactiv // Natural Snail Skin Care micelarni tonikJoš jedna nova micelarna na policama naših drogerija, odmah se morala naći kod mene u korpi za kupovinu. Nema mi pomoći, obožavam micelarne i iako već imam nekoliko sigurnih favorita ne propuštam priliku da ih isprobavam i dalje. Ukoliko vas interesuje kako se pokazala ova iz današnjeg naslova, nastavite da čitate dalje.


Multiactiv je domaća kompanija i zaista sam neko ko poštuje i podržava rad naših proizvođača. Imala sam priliku da obiđem ovu fabriku u Bačkom Jarku u društvu blogerki još 2014. gde smo videle čitav proizvodni pogon OVDE i ovo iskustvo smatram vrlo dragocenim.

Natural kolekcija je od nedavno bogatija za dva nova proizvoda na bazi filtrata puževe sluzi, Micelarni tonik o kojem vam danas pišem i Gel kremu (koju sam takođe probala ali u formi testera koji je bio prilično izdašan pa ću vam na kraju napisati moj prvi utisak). Oba proizvoda namenjena su svim tipovima kože, svim životnim dobima, muškarcima i ženama. Filtrat puževe sluzi se pokazao kao prilično efikasan u ublažavanju različitih nepravilnosti na koži kao što su površinske i duboke bore, bubuljice, akne i mitiseri, crvenilo, ožiljci, iritacije i pigmentacije (sa Multiactiv sajta).


Multiactiv micelarni tonik dolazi u količini od 200 ml. (oko 400 rsd). Nalazi se u vrlo lepoj i elegantnoj providnoj bočici sa čepom na odvrtanje a otvor na bočici kroz koji izlazi proizvod je taman koliki treba da bude. Namenjen je uklanjanju šminke i drugih nečistoća sa lica, vrata i dekoltea kao i druge micelarne. Zahvaljujući ekstraktu puževe sluzi deluje umirujuće i regenerativno i na osetljivu kožu.

Proizvođač navodi 5 razloga da koristite baš ovu micelarnu:
  • efikasno uklanja šminku i nečistoće sa lica,
  • nežan je prema osetljivom području oko očiju,
  • puževa sluz umiruje i regeneriše kožu,
  • nakon upotrebe nije potrebno ispiranje vodom,
  • osvežava kožu i priprema je za dalju negu.

Što se mog utiska tiče, ovo je zaista jedna odlična micelarna. Osim što ima jako lep i osvežavajući miris, ona vrlo učinkovito skida šminku ali je blaga za lice i ne izaziva nikakve iritacije. Ne sadrži parabene, mineralna ulja i veštačke boje. Uz to lepo hidrira kožu i nekako je momentalno osveži. Za razliku od ostalih micelarnih ova zaista i tonira kožu. Ukoliko je koristite za skidanje šminke svakako preporučujem da se umijete nakon toga kako biste uklonili sve nečistoće sa lica ali ako se ne šminkate i želite samo da osvežite lice i pripremite ga za dalju negu, onda umivanje nije potrebno jer ova micelarna ne ostavlja lepljivi sloj. Zaista deluje umirujuće i regenerativno na lice, naročito ako se koristi uz gel kremu iz iste linije. Kao manu bih navela da ne skida dovoljno učinkovito vodootpornu šminku.Gel krema sa ekstraktom puževe sluzi je definitivno iznenađenje za mene. Nikada nisam ni pomislila da bi krema u formi gela mogla da zadovolji potrebe moje suve kože. Uvek su to bile bogate da ne kažem masnije kreme ali evo, po prvi put sam koristila gel kremu kojom sam bila i više nego zadovoljna. Tester je bio vrlo izdašan pa sam kremu imala za sigurno dve nedelje korišćenja. Tek po nanošenju ova krema odaje utisak vodenaste teksture koja se nikada neće upiti u kožu, međutim dok je razmazujete ona postaje sastavni deo vaše kože. Nako toga nema nikakvog lepljivog osećaja na licu, samo vaša koža glatka, nahranjena i na oko osvežena. Mislim da bi odgovarala svim tipovima kože a najviše me zanima kako bi se pokazala kod osoba sa masnom kožom. Jedino što mi se ne sviđa kod ove kreme ide na račun ambalaže, koja je plastična i ne naročito kvalitetna. Izgleda OVAKO.


Da li ste već probale ove Multiactiv proizvoda za negu i kakvi su vaši utisci? Ili tek imate nameru?

No comments