Aura bronzeri All year Bronze #2


Leto je prošlo i jedino što nam preostaje je da ga se sećamo sa setom. Ono što još možemo da uradimo je da se poigramo sa dve nove nijanse Aura All year Bronze bronzera i bar na kratko učinimo naš ten osunčanim. Naravno, sa bronzerima ne treba preterivati ma koliko želeli da imamo preplanuli ten kada mu nije vreme. Mislim da Aura trenutno ima najbolju i najraznovrsniju ponudu bronzera što se tiče drogerijske ponude a na vama je da izaberete određeni koji je kompatibilan sa vašim tenom. Ovo je vrlo važno prilikom odabira jer nam ne odgovaraju svima iste nijanse bronzera. Danas ću vam predstaviti dva nova: Sandy Beach (910) i Safari Trip (911) dok ste o prva dva Bronze Bay (908) i Treasure Island (909) mogle da čitate OVDE


Ambalaža im je zajednička, sjajno crna sa upadljivim belim slovima (koja se vremenom neće skinuti ali će vam na ambalaži vremenom ostajati sitne ogrebotine), dok su na poleđini ispisane nijanse kao i druge informacije o proizvodu. Cena im je oko 900 dinara za izdašnih 18 gr.


Sandy Beach (910) je trobojni bronzer a čine ga tri prelepe nijanse (ciglasta, bež i braonkasta) koje su protkane finim, sitnim zlaćanim šimerom. Šimer se na licu ne vidi već daje licu onaj čuveni sedefasti odsjaj koji čini da ten izgleda zdravije i lepše. Ne izgleda previše pigmentovano na prvi pogled ali sve jedno morate biti pažljivi. Zaljubila sam se u njegov izgled odmah po otvaranju paketa jer izgleda suptilno i nežno a ten čini toplijim. Ukoliko volite bronzere toplog tona, onda je ovo proizvod za vas. Takođe bih u tom smislu mogla da vam preporučim i Treasure Island (909) koji je isto nežan i topao (ukoliko ne volite sjaj na licu samo skinite svetlucave čestice sa površine).



Safari Trip (911) nije bronzer koji bi mi se svideo na prvi pogled ali se ljubav rodila po prvom nanošenju. Hladnog je podtona i jako lepo izgleda na licu, bar mom sada kada sam brineta. Sa njim se mogu uraditi i blage konture, naravno četkom za konture. Ja obično koristim Aura contour brush koja je zaista odlična i ima dve površine pa užom najčešće radim konture a širom stranom ili blendam ili samo nanosim bronzer. Kao što vidite, i ovaj bronzer je trobojan ali u "safari" stilu. Od tri boje preovlađuje najtamnija čokoladna dok preostale dve doprinose savršenom balansu. Takođe je prošaran sitnim, sitnim zlatkastim šimerom dosta ređe raspoređenim. Ovaj bronzer je definitivno najhladniji od sva četiri koja su u ponudi. I ja ga obožavam.



Opšti ZAKLJUČAK  je da sam lično ovim Aura bronzerima prezadovoljna i da su postali deo moje stalne kolekcije kao i svakodnevne make up rutine. Uglavnom ih biram po trenutnom raspoloženja ali ipak moram da izdvojim dva favorita a to su Safari Trip  Bronze Bay iz prošle ture. Kao brineti smatram da mi bolje pristaju te hladnije nijanse dok bih kao plavuša radije birala toplije (Treasure Island ili Sandy Beach). Sigurno ću vam ih sve pokazati i na licu ali me je trenutna prehlada onesposobila za slikanje proizvoda na licu.

Da li ste probale neke od bronzera iz All year Bronze kolekcije i da li imate svog favorita?

No comments