Golden Rose Noviteti #3


Golden Rose me je ovog jutra obradovao paketom noviteta a verujem da ste znatiželjni da zavirite u njega. Ovaj post će biti samo predstavljanje proizvoda dok ćete utiske čitati u nekom od narednih postova. Da ne dužim više, evo šta se našlo u paketiću.


Krenuću od mini varijanti Velvet Matte karmina koji dolaze u dve kombinacije. Mix 1 je više nude, nijanse baš kakve ja lično volim (01, 02, 10, 12, 14, 19) dok je Mix 2 nešto tamniji u kojem dominiraju braon i bordo nijanse i savršen je za predstojeću jesen (nijanse 16, 17, 18, 20, 23, 27). Ove karmine ste verovatno već probale i zavolele pa ćete tako voleti i ove malce. Ako sam dobro shvatila, u ova dva setića se nalaze najprodavanije nijanse GR velvet mat karmina. Oni su stvarno toliko minijaturni da sam se iznenadila kada sam ih uzela u ruku a zamišljala sam ih baš male (veličinom podsećaju na Avon testere karmina).



Kada smo već kod usana, tu je transparentna olovka za usne GR lip barrier koja ima ulogu da oiviči usne i spreči razlivanje karmina. Ono što je sjajno je da je providna pa će tako odgovarati uz svaku nijansu karmina. Ukoliko ne želite da kupujete više raznobojnih olovaka za usne, kupite ovu neutralnu i mirni ste.



Zatim, tu su za oči dve jumbo olovke, GR eyeshadow crayon u nijansi 12 (čokoladno braon) i GR glitter eyeshadow crayon u zlatnoj nijansi br. 53. Kažu da su oba vodootporna pa ćemo videti kako će se pokazati na očima. Sa prethodne dve sam bila veoma zadovoljna pa ću vam pripremiti recenziju za sve GR jumbo olovke za oči.


Golden Rose brend je najviše poznat zahvaljujući lakovima za nokte a sada su novitet ombre top coat lakovi (01 i 02). Zavisno koliko slojeva nanesete na nalakirani nokat, ombre efekat će biti izraženiji (više slojeva, tamniji efekat). Može da se nanosi i na nokte koji nisu prethodno nalakirani. Probaću pa vam javljam utiske.


Što se tiče lica, tu je GR matte foundation, tečni puder sa mat efektom. Moj je u nijansi 05 i još uvek ga nisam isprobala pa ne znam ni da li mi nijansa odgovara. Bočica je jako lepa, od mat stakla sa pumpicom na vrhu i sadrži 32 ml. Puder takođe sadrži SPF 15.



Ono čemu sam se možda pored karmina najviše obradovala su ove dve palete correct & concealer. Jedna je Camouflage kremasta paleta a druga je Concealer kremasta paleta. Ona inače postoji u dve nijanse a ja sam dobila svetliju (01). Jeeej! Uskoro će biti detaljna recenzija pa molim za malo strpljenja.



Za kraj ali ništa manje bitno, u paketu su se našle četkica i pasta za zube firme Trisa čiji je Danijela-commerce zvanični distributer.


Toliko za sada od mene, samo sam htela da vam brzinski pokažem novitete! Pišite mi sa kojom recenzijom da požurim.

No comments