2 u 1 Balea - After Sun

Ovo je jedan tipično letnji proizvod o kome nisam imala prilike da pišem. Sezona letovanja je već uveliko počela i ukoliko se pripremate za more ovaj post bi vam mogao biti od koristi.
S' obzirom da sam pre nekoliko dana videla da ga još uvek ima na policama DM-a (a deo je prošlogodišnje LE kolekcije) želela sam da podelim svoje iskustvo i oduševljenje upravo njim. Bio je moj lični favorit prošlo leto a vidim da će biti i ovo. Nažalost, limited edition mada još nije povučen sa polica.Evo šta kaže proizvođač:
- bez silikona
- sa UV zaštitom
- za kosu oštećenu od sunca
- posebna formula sa ekstraktom papaje i kokosovim uljem koja neguje
- čisti kosu i kožu glave od peska, soli, hlora u vodi A evo šta kažem ja:
- šampon za kosu lepe ambalaže
- divnog, predivnog, nežnog i prijatnog mirisa na kokos
- fine, srednje guste teksture
- lako se nanosi na kosu, ne peni preterano, ali ostavlja utisak svežine i čistoće
- posle upotrebe kosa je glatka, lako se rasčešljava, što se već primećuje pod tušem
- nije potrebno dodatno upotrebljavati balzam mada sam nekoliko puta to i uradila, više zbog neke svoje rutine nego sto je bilo stvarne potrebe

SASTAV:
U sastavu dominiraju, pored vode, sulfati, glicerin, parfem, pantenol koji je dobar za regeneraciju kose i temena, zatim kokosovo ulje koje je isto dobro za kosu. Inače, sastav nije baš sjajan, kaže Tanja ali šampon jeste, kažem ja. :) Takođe, šampon ne sadrži parabene. Ako ste neko ko izbegava ove komponente u sastavu, onda on nije za vas.

S' obzirom da ga nisam celog potrošila na moru, ja sam ga koristila i nekoliko puta tokom godine jer prija mojoj kosi i zbog divnog mirisa me podseća na leto. Sada, kada su spoljne temperature visoke a Sunce nas ne štedeći miluje svojim zracima, ponovo imam razloga da mu se vratim.
I, da, definitivno bih opet kupila ovaj šampon:)

Cena: 249 rsd za 250 ml. u poslednjem katalogu, samo u Dm marketima

DA LI STE IMALE ISKUSTVA SA OVIM PROIZVODOM? KAKO VAM SE DOPADA?


Stay gorgeous! Lidija