Romantic gift for him for Valentine's Day

Ako ste jedna od romantičnih duša i volite, bar simbolično da obeležite Dan zaljubljenih, nas dve smo vam pripremile nekoliko predloga :) Nastavite sa čitanjem...

PREDLOG BR: 1
Ako niste baš pri paricama a ipak želite da ga iznenadite nekom sitnicom, knjiga može da bude dobro rešenje. Uvek se vodite time kakve knjige voli da čita, da li uživa u krimi ili naučno fantasičnim temama ili pak voli ljubavne, romantične romane (da, da, ima i takvih muškaraca). Naš predlog, zapravo dva, roman Donata Karizija: Šaptač (klik) i roman Džejmsa Tvajninga: Dvoglavi Orao (klik). Klikom na linkove ćete moći da pročitate ukratko o knjigama. I obe su predlog mog mužića :)

Ako ipak znate, sa sigurnošću, da ne voli da čita, nemojte bacati pare na knjige. U ovu jeftiniju varijantu spadaju futrole za mobilni telefon, karte za neku utakmicu, ram za sliku sa vašom omiljenom zajedničkom fotografijom i slično. A sigurna sam da će iznenađenje u vidu neke lepe čokolade biti pun pogodak. I moći ćete da je podelite i zajedno uživate u istoj :)

PREDLOG BR: 2
U slučaju da raspolažete većom svotom novca, složićete se da se parfem nameće kao idealno rešenje. Naš izbor je Terre D'Hermes, inače omiljen parfem velikog zaljubljenika u parfeme i poznavaoca istih :))) A kada vam predlog da jedan pravi alfa mužjak, onda nema promašaja :D


Miris predstavlja alhemiju vazduha i zemlje. Osnovni miris predstavlja već provereni trio citrus, mošus i drveće. Osnovne note su: pomorandža, grejprfut, kremen, biber, ružičasti biber, pelargonija, pačuli, kedar, vetiver i benzoin. Miris je jak, opojan i dugotrajan. :)

PREDLOG BR: 3

Za predlog broj 3 je potrebno malo vaše mašte i dobre volje a odnosi se na romantičnu večeru. Neka to bude njegovo omiljeno jelo, ili nešto što same znate da pripremite. Ako baš volite romantiku, ne zaboravite ukrasne sveće. Trud koji ste uložile u pripremu hrane, specijalno za njega, plus posluženu uz svetlost sveće, znaće itekako da ceni. Naravno, to mogu biti i njegovi omiljeni kolači, cupcake-ovi ili nešto treće. Ako ipak nemate živaca da same pripremate bilo šta od hrane, uvek mogu da vam posluže restorani koji dostavljaju hranu, kinesku, italijansku ili slično.
*Fotografija preuzeta sa interneta


PREDLOG BR: 4
Spa za dvoje. Ovde se radi o poklonu za oboje. A zašto i ne bi kada je to zajednički dan. Obavezno se najpre raspitajte o cenama i usluzi koje taj salon nudi i nađite najpovoljniju varijantu cena-kvalitet za vas. To može biti masaža celog tela za dvoje, Tai masaža, spa tretman ili slično, prečešljajte internet, znamo da veliki broj salona i centara imaju baš takve ponude. To ne bi trebalo da bude skupo a gest je koji će pamtiti celog života.
*Fotografija preuzeta sa interneta


PREDLOG BR: 5
Ovo je ujedno i naš poslednji predlog. Podrazumeva malo više angažovanja a takođe i novčanih sredstava. Romantični vikend. Naš pedlog je da ne idete daleko, da ne gubite vreme u putu već da vam ostane više vremena da se posvetite jedno drugom. To može biti neka planina, banja ili jednostavno drugi grad. Ne mora biti ni nešto luksuzno, naprotiv. Bitno je da kvalitetno provedete zajedničko vreme.
*Fotografija preuzeta sa interneta

I za kraj, da rezimiramo.
Neka vam povod za male znake pažnje ne bude neki praznik. Nemojte čekati neki veliki datum da pokažete koliko vam je do nekoga stalo. Potrudite se da tako bude svaki dan, i bez nekog specijalnog povoda.

Kako vam se čine naši predlozi? Ako imate i vi neki, podelite sa nama, rado bismo čule vaše komentare...

Stay gorgeous and lovely! Lidija & Tanja