Čestitka, još jedan osvrt na 2014.-u i top 5 najčitanijih postova

Prvi post u novoj godini ćemo započeti kako drugačije nego sa čestitkom :)
Želimo vam da nam ostanete zdrave, lepe i nasmejane u Novoj 2015. godini. Nadamo se lepom druženju i u ovoj godini, obećavamo puno interesantnih postova i dugo najavljivanji giveaway. Nema velikih planova ni obećanja, spontano nam se čini kao dobar izbor.
Pre nego što zaista zakoračimo u Novu godinu, iako u njoj formalno jesmo već 2 dana, ali pomalo nesvesni i još uvek u prazničnom raspoloženju, ne bi bilo loše da još jednom pogledamo u godinu za nama i podsetimo se koji su to postovi bili najčitaniji. Slažete se?
Dekorativa i preparativa su se nadmetale a presudio je blogger (statistika) i rezultat je nerešen, što je super. U ovom postu se našlo mesta za samo 5 postova koje ste najviše volele u protekloj godini i zato je blaga prednost data dekorativi nad preparativom.

TOP #5 POSTOVA U 2014.:

Sredinom februara sam pisala kako sam to oporavila svoje nokte nakon godina i godina geliranja istih. U postu se nalaze recenzije za čak 3 Evelin proizvoda, 2 laka za oporavak (jedan od njih je čuveni 8 u 1 o kojem se toliko piše i priča) i ulju za zanoktice. 

Kada smo već kod lakova i noktiju, pisale smo i jedan "smart post" na tu temu pa pogledajte. Interesantna tema i razmišljanje. I pre nego što se odlučite za bilo kakve korekcije i pojurite za nečim što svi rade, razmislite dva puta koliko vam je to zaista neophodno i kakvu štetu možete napraviti svojim noktima. 


Od dekorative se na prvom mestu izdvojila ova Nyx naked paleta. Poželela sam je za rođendan i dobila je kao poklon od mojih dragih blogodrugarica <3 Ubrzo potom, usledila je recenzija i brojni makeup lookovi kreirani baš njom. Preporuka ukoliko ste ljubiteljka neutralnih tonova!


U avgutu ste pokazale veliko interesovanje za GR šminku, cenovno pristupačnu. Od tada se kolakcija itekako umnožila a kada smo već na ovoj temi volele ste i post o GR karminima.

U martu se ovaj post izdvojio. Zajedničkim snagama smo pisale šta to volimo i najčešće koristimo od Nyx šminke.
*Napomena: klikom na naslove otvoriće vam se postovi

Pre nego što završimo sa retrospektivom, želimo da vam napomenemo da obratite pažnju na naše SMART POSTOVE na koje smo posebno ponosne, koji služe da saznate nešto novo ili prosto utvrdite znanje iz oblasti nege kože, kose, noktiju ili neke slične ženske teme.

Pored "smart postova" izdvojile smo još 3 rubrike, koje se inače nalaze sa desne strane posebno izdvojene, uglavnom radi lakšeg snalaženja. 
*Quick tips sa kojim malo zabušavamo ali ćemo se potruditi da ih bude više jer ih volite

Eto, to bi bilo to za sada! Krećemo u nove pobede zajedno <3

Koji su to bilo vaši favoriti što se tiče postova na našem blogu a da ih blogger statističar nije registrovao? O čemu biste volele više/manje da čitate?