Evolution of smooth- EOS balzami


Negovane usne su lepe usne i zato su balzami obavezni deo naših nesesera. Zar ne? Danas vam predstavljam EOS balzam(e) koji kod nas nažalost nisu dostupni, ali se Šmizla pobrinula da Lidija i ja dobijemo po jedan.
Svi koji su čuli za EOS znaju da oni dolaze u prepoznatljivom pakovanju oblika jajolike loptice koji ima dve zaravljene površine tako da ne morate da se brinete da će vam se balzam otkotrljati.



Iako više volim balzame u formi stika, gde nema potrebe prstima da čačkam proizbod, EOSovci su se dosetili pa su napravili nešto između stika i balzama u kutijici. Gornji deo loptice se odvrće i unutra se nalazi balzam koji je izbočen tako da možete direktno da ga nanesete na usne. Kako su bezbojni, ne morate biti preterano precizne. 


Što se tiče sastava, on je isti kod svih, samo su dodati različiti ukusi, pa ko šta voli. Obezbeđuje adekvatnu negu usana jer sadrži: maslinovo i kokosovo ulje, pčelinji vosak, ulje jojobe i shea buter. Slatkog je ukusa jer sardži steviju, koja je u poslednjih par godina pravi hit kad su zaslađivači u pitanju, Lidijin ima ekstrakte jagode, a moj jagode, borovnice i breskve. Takođe bitno je da napomenem da su ovi balzami 100% prirodni i 95% organskog poreklaNa zvaničnom sajtu možete pogledati kojih još vrsta ima.


Moj prvi utisak i nije bio tako sjajan, pomislila sam da je opet više u pitanju, dobra reklama, nego stavrno kvalitet, ali malo po malo sam ga baš zavolela, što zbog toga što lepo neguje usne, što zbog divnog ukusa. 

Definitivno bih vam svima preporučila da probate ukoliko imate prilike. A vi koje ste ih probale, koji je vaš omiljeni miris/ukus? 


No comments