Deborah// BB cream 5 in 1 & Absolute Lasting Liquid Lipstic


Deborah mi je jedan od omiljenih drogerijskih brendova a ako ste svratili bar nekoliko puta na ovaj blog onda to i znate. Danas vam predstavljam dva proizvoda koji već odavno nisu noviteti ali su u mom neseseru od skoro. Ukoliko želite da proverite moje utiske o dva proizvoda iz naslova, nastavite da čitate post.



BB krema 5 u 1 obećava sve što možete da zamislite. Prikriva i smanjuje nepravilnosti na koži, ujednačava ten, hidrira i hrani kožu čak štiti kožu od sunca i spoljašnjih faktora zahvaljujući SPF 20. Proizvodi se u, čini mi se, četiri nijanse od kojih sam ja dobila najsvetliju 01 Fair koja nažalost nije dovoljno svetla i to je jedina mana ovog proizvoda. U svim ostalim aspektima je idealna, pogotovo za svaki dan, lagana, sa laganom moći prekrivanjem, lepo ujednačava ten.

Debora BB krema dolazi u količini od 30 ml. (1139 rsd - Jasmin parfimerije) u jednostavnoj crnoj tubici. Namenjena je svim tipovima kože ali obzirom da se brzo suši po nanošenju i ostavlja mat finiš mislim da bi bila idealna za sve osim za osobe sa izrazito suvom kožom. I da ne zaboravim, ono što mi se odmah po otvaranju svidelo, ima blagi miris ljubičice.



Absolute Lasting Liquid Lipstic je u stvari duo dugotrajan ruž, jako sličan onom Max Factor o kojem sam vam pisala OVDE. Moj je u nijansi 05 i kao što ćete videti u pitanju je jedna jako lepa crvena koralna nijansa. Proizvod je kombinacija tečnog karmina i sjaja a formula je takva da je dugotrajna, ne preslikava se, ne razmazuje se, pruža punu boju a zahvaljujući sjaju spektakularno se presijava.

Nanosi se u dve faze: 1. naneti tečni ruž i sačekati da se boja osuši; 2. potom naneti providni sjaj.

Ruž sadrži pigmente koji su otporni na skidanje i razmazivanje. Providni sjaj daje punoću usnama i one izgledaju sočno i meko. Ne bih preporučila samostalno nošenje ruža jer je dosta suv i mislim da bi mogao  prilično isušiti usne što nije slučaj kada se nosi sa sjajem. Rezultat je zaista fenomenalan a boja na usnama dugotrajna satima bez popravki.

Proizvodi se u 8 nijansi a svaki ruž sadrži 2 x 4 ml. (1279 rsd - Jasmin parfimerije).





Za kraj da vidite kako usne izgledaju bez i sa sjajem na njima.


Da li ste probale neki od ova dva Deborah proizvoda o kojim sam vam danas pisala? Koji vam je omiljen Deborah komad šminke?

No comments