Farmona šećerni piling za telo


Svako ko je bar nekoliko puta čitao blog zna koliko volim pilinge, pogotovo one za telo. Sa Farmona pilinzima sam se već susretala a o jednom sam davnih dana pisala OVDE. Ipak, sa ovakvim o kojem ću vam danas pisati se nisam susretala a reč je o Farmona pilingu za telo na bazi šećera. Mislim da postoji u tri mirisne varijante a moj je sa aromom maline i kupine. Ovaj piling spada u mehaničke pa ako volite takve nastavite sa čitanjem.Sam piling dolazi u priličnoj količini od 300 gr. koju nećete tako brzo potrošiti i nalazi se u ambalaži od čvrste plastike. Ambalaža je na odvrtanje poklopca što mislim da je u ovom slučaju najbolje i jedino rešenje zbog same teksture pilinga. Pod rukom se lepo osećaju kristali šećera koji zajedno sa hranljivim uljima u pilingu čine fenomenalne stvari za kožu.

Osim što lepo podstiče cirkulaciju i obavlja funkciju eliminacije izumrlih ćelija kože, ovaj piling tako dobro miriše.  Najbolje od svega je što ostavlja kožu mekanom i presvučenom uljanim slojem tako da koža nije isušena i u mom slučaju nije potrebno dodatno mazanje. Sasvim je lepo nahranjena i izgleda zdravo.

Što se tiče upotrebe, nije preporučljivo često ga koristiti jer je prilično grub. Nanosi se na standardno na mokru kožu i blago se umasira u nju. Osećaj je prijatan a miris koji se širi kupatilom je predivan. Sve preporuke za ovaj proizvod.


Možete ga naći u odabranim apotekama kao i na sajtu ekozmetika.rs OVDE. Trenutno je na sniženju 728 rsd i košta 568 rsd ali ne mogu da nađem baš ovaj koji ja imam. Verujem da su onaj sa kruškom & brusnicom ili papajom & tamarilom jednako dobri.

Za ostale detalje možete pratiti facebook stranicu Farmona Srbija.

Da li ste probale ovaj piling i ako niste da li imate želju? 

No comments