Golden Rose Noviteti #2


Znam da volite postove ovog tipa a volim ih i ja. Kada sam postavila sliku sa Golden Rose novitetima na društvene mreže dobila sam dosta pitanja o samim proizvodima pa sam rešila da vam ih pokažem ovako grupno dok recenzije ne dođu na red. Vi mi u komentarima napišite šta vas najviše zanima kako bih požurila sa recenzijom kao i utiske o proizvodima koje ste probale. Sa ove gomilice će biti i poklona za vas ali o tome ću vas dodatno obavestiti na facebook stranici bloga pa je pratite da budete u toku. Krenimo sada redom.


Tu su dva pudera namenjena matiranju lica u različitim nijansama. U principu retko matiram lice jer mi nije neophodno matirati suvu kožu ali koristim ovakve pudere da fiksiram šminku. Pakovanja su poboljšana, čvrsta i kvalitetna, bravo za Golden Rose koji je poradio i na ambalažama.


Zatim, nešto čemu sam se neizmerno obradovala. Prajmer za lice sa efektom iluminacije odnosno presijavanja svetlosti koji se stavlja pre tečne podloge ili se meša sa njom kako bi lice delovalo blistavije i svežije. A tu je i kremasto rumenilo u stiku, prelepa nijansa 105.


Sledeće na redu su maskare i to njih 5 različitih namena. Koliko vidim sve su crne osim jedne u plavoj boji. Plavu maskaru nisam nosila od kako sam imala crnu kosu a tome ima već 15-ak godina. Videćemo kako će mi sada leći. Jedna od njih je i vodootporna. Golden Rose su dosta hvaljene maskare a meni preostaje da među ovima pronađem svog favorita.


Tu su i noviteti za obrve. Dve olovke za oči smeđih nijansi (jedna svetlija i jedna tamnija) kao i maskara za obrve. Olovke deluje dosta precizno a imaju i češljić sa druge strane što je dodatni plus.


I dalje ostajemo u zoni očiju. Ovo u roze pakovanju je kajal liner u crnoj boji, pored su dve senke u stiku ili džambo olovke kako ih zovem. Braon i plavo-siva, obe metalik i nosive nijanse. Ovo preslatko treće je hajlajter koji me je bacio u nesvest kada sam ga probala. Jako je interesantne formule i jedva čekam da ga dobro isprobam i da vam prenesem utiske.


Sledeći na redu su gel lajneri u tri nijanse i koji me neodoljivo podsećaju na Flormar, bar ambalažom, a o jednom takvom sam vam već pisala. Radujem se isprobavanju braon ali i plavog koji ću možda uspeti da uparim sa plavom maskarom.


Tri mat karmina takođe čekaju na testiranje. Baš se radujem a dve od tri nijanse su po mom ukusu.


Za kraj imamo 4 laka u nude nijansama. Imam već jedan lak iz  nove Ice Chic kolekcije i oduševljena sam (recenzija je u pripremi) pa se nadam da će i ove nijanse biti jednako dobre.


Eto, to bilo sve za sada. Napišite mi u komentarima šta vam je najviše privuklo pažnju!

No comments