Weleda set za negu od badema


Weleda je toliko puta pominjan brend na blogu da je već svima jasno koliko ga volim. Počev od samog koncepta na kojem se zasniva ovaj brend, preko ambalaže koja je jednostavna ali jedinstvena pa sve do kvaliteta samih proizvoda. Danas vam donosim preporuku za dva proizvoda iz linije sa dragocenim uljem badema namenjenoj za suvu, iritiranu i osetljivu kožu. Čak i da nemate ovaj tip kože, garantujem da će vam se dopasti. Ukoliko već volite prirodnu kozmetiku kao i ja ili jednostavno želite da probate nešto novo, evo prilike za vas.





Krema za ruke sa uljem badema je nešto novo sa čim sam se susrela ove zime. Već svi znamo koliko je ulje badema dragoceno i koliko je čest sastojak krema za lice i ruke. Ali ova krema je postala moj favorit već sa prvim korišćenjem. Spakovana u metalnu tubicu od 50 ml. koja savršeno čuva pažljivo odabrane sastojke, idealan je saputnik tokom hladnih zimskih dana. Slatki miris badema je dominantan dok razmazujem kremu na ruke koja se potom upija, slobodna sam reći, brzinom svetlosti dok blagi miris nažalost takođe brzo izčezava. Rezultat je dubinski negovana koža ruku bez osećaja zatezanja.


                                                           *       *       *       *       *        *       *        *        


Sa gelovima za tuširanje nema greške, jako ih volim i već duže vreme koristim a o njima sam već pisala. Standardno fini, diskretnih prijatnih mirisa nežno i temeljno čiste kožu. Weleda gelovi (200 ml.) su kramasti i ne pene puno, lako se ispiraju i zasigurno ne isušuju kožu jer nema sapunskih dodataka. Takav je i ovaj sa uljem badema, jednostavno savršen a svako korišćenje će vam predstavljati poseban čulni doživljaj. Redovnim koriščenjem koža je meka i nežna, dubinski hidrirana. Za to su zaslužni organsko ulje badema i ši buter.


Još jednom ću ponoviti jer verujem da nije na odmet da Weleda proizvode možete naći u većini apoteka širom Srbije, drogerijama Lilly i Dm kao i parfimeriji Metropoliten.


Koji vam je omiljen Weleda proizvod? Da li ste ili ćete probati nešto iz badem linije?




No comments