Sleek face contour kit / Light


U jeku trenda konturisanja koji nas je zahvatio poručila sam sa njihovog sajta ovaj Sleek contour set. Odmah sam počela sa isprobavanjem, poslikala ga a recenzija je nažalost ostala neobjavljena već duže vreme, tek tako bez nekog posebnog razloga. Zato sam danas rešila da vam predstavim ovaj sjajan proizvod. Nije nešto bez čega se ne može ali znam da među vama ima ozbiljnih zaljubljenica u ovakve proizvode pa zbog vas ovo pišem.Ovaj duo dolazi u čvrstom, svedenom i kvalitetnom pakovanju od 14 gr. tipičnom za Sleek sa ogledalom sa unutrašnje strane. Sastoji se iz bronzera - veći deo (oko 60%) i hajlajtera - manji deo. Moj je u nijansi light a postoje još dve tamnije nijanse, medium i dark. Bronzer je savršene nijanse, lepa smeđa boja bez narandžastog podtona (na slici je narandžastiji nego što to zaista jeste) ali ni previše hladna nijansa. Svi znamo koliko je teško naći dobar bronzer a ovaj to jeste. Osim nijanse savršen je i po pitanju teksture, pod prstima je mekan i skoro kremast, ne trusi se uopšte, lagano se blenda i odlične je pigmentacije. Može se koristiti samo kao bronzer ili za konturisanje ako to više volite. Hajlajter je takođe fantastičan. Takođe, kako po pitanju nijanse ali i po pitanju teksture. Može se koristiti za diskretno naglašavanje delova lica ali se sasvim lepo može nadograđivati.


Smatram da je Sleek sa ovim kontur setom napravio odličan posao. Možete ga poručiti sa zvaničnog Sleek sajta kao što sam to uradila ja (košta 8,50 e) ili sa sajta makeuplaza.rs (1200 rsd). Od nedavno neke Sleek proizvode možete naći u Sephora parfimerijama.

P.S. Ako vas zanima još neki Sleek proizvod o kojem sam pisala (paleta, maskara, rumenilo, karmin) možete pogledati OVDE.

Da li ste probale ovaj proizvod? Šta koristite za konturisanje lica? Pišite mi...

No comments