Proizvod meseca // Mart


Kada sam videla da mi nedostaje deo leve obrve, a nisam preterala u čupkanju, shvatila sam da je vreme da ostavim po strani svoj voljeni Aura duo senki i potražim nešto u formi olovke. Sasvim spontano sam se našla ispred Catrice police sa šminkom i za sebe odabrala Eye Brow stylist, klasičnu braon olovku za popunjavanje obrva koja me je već na prvo korišćenje oduševila. Olovka je drvena, dvostrana. Sa jedne strane nalazi se sama olovka kojom se  popunjavaju obrve a sa druge strane je spuli odnosno četkica za rasčešljavanje obrva. Moja je u nijansi 030 Brow-n-eyed Peas, srednje smeđa nijansa idealna za brinete.

Najpre četkicom rasčešljam obrve pa ih olovkom popunim a kao final touch ih ponovo četkicom počešljam kako bi se boja ravnomerno rasporedila a one delovale prirodnije. Nisam sigurna da li je vodootporna ali se ne skida sama tokom dana.


Obrve popunjene ovom olovkom izgledaju veoma prirodno pa ako preferirate ovakav izgled obrva imate moju iskrenu preporuku.Čini mi se da sam je platila 329 rsd tako da spada u kategoriju jeftinijih.


Da li ste probale ovu Catrice olovku i čime obično popunjavate svoje obrve?

No comments