Mini beauty blender by BornPrettyStore


Ukoliko ste pristalica korišćenja sunđera u šminkanju onda je ovo post za vas. A čak iako ne volite sunđere u šmikanju kao što sam do skoro bila ja, ovaj malac bi mogao da vam osvoji srce. Nakon ovog pozitivnog iskustva sam poželela da probam sve blendere na svetu, zaista ima neke magije u nanošenju makeupa njima.
I ne, ovo nije original mini beauty blender ali može da posluži kao adekvatna zamena.

On je zaista malih dimenzija, vidite na slikama ispod koliko je manji od standardnog Ebelin bb-a. Teži svega 20 gr. i upravo takav je namenjen blendanju korektora, hajlajtera i kontura pa čak i rumenila, odnosno svih kremastih proizvoda koje nanosimo na lice. Može se koristiti suv i mokar ali bitno je da svoj posao obavlja jako dobro i ne apsorbuje makeup u sebe. Nisam primetila da naročito bubri kada se pokvasi i malo mu duže treba da se osuši. Dobar je još za teže pristupačna mesta na licu, oko i ispod oka, nosa, usana kao i tamo gde je potrebna veća preciznost. Uz to je presimpatičan tako mali.


Materijal od kog je napravljen je sunđer, bez lateksa, bez mirisa i hipoalergen. 

Proizvodi se u nekoliko boja: crnoj, beloj, žutoj, zelenoj i plavoj. 

Možete ga poručiti sa sajta bornprettystore.com po ceni od oko 3e ili manje ako je na popustu. 
LVH10 je kod sa kojim možete dobiti 10% popusta a najbitnije je da ste oslobođeni shippinga šta god da poručite sa sajta.


Da li volite i da li koristite sunđere pri šminkanju? Imate li želju da naručite ovaj?



No comments