Real Techiques: Foundation Brush


Četkice za šminkanje sada već čuvenih sestara Čepmen sa razlogom su osvojile srca svih makeup artista kao i običnih devojaka zaljubljenica u šminku i makeup alat. 

"2011., na scenu je došla kolekcija četki Real Techniques. Neverovatan kvalitet četki udružio se sa profesionalnim, zanimljivim, zabavnim podučavanjem Sem i Nik. Dan kada su se četke pojavile je za pamćenje, pošto su žene širom sveta počele da dolaze na vebsajt da nauče više o ovoj novoj marki. Prilično brzo je počela da se formira globalna zajednica žena koje vole šminku. Ne samo da imaju jaku vezu sa Sem i Nik nego su takođe povezane jedna sa drugom – putem društvenih medija na kojima traže odgovore i daju doprinos. Preko Real Techniques žene svuda transformišu svoje rutine u šminkanju, sa pristupačnim znanjem, prijateljstvom i alatima od Sem i Nik. - sa zvaničnog sajta RT za Srbiju.

Svoju prvu četku, baš ovu o kojoj vam danas pišem sam ulovila u Dm-u čim su se pojavile u tom lancu drogerija dok ih je od nedavno moguće poručiti sa sajta koji je uvoznik za Srbiju (klik OVDE).


Foundation Brush namenjena je nanošenju tečne podloge, napravljena je od ultra mekih sintetičkih vlakana, pljosnata je i koso sečena. Izrađena je od aluminijuma pa je lagana u ruci a može i samostalno da stoji zahvaljujući ojačanju pri dnu drške.

Da li moram da napominjem da je nanošenje rečne podloge sa njom pravo zadovoljstvo? Uz to daje predivan, prirodni finiš na licu zahvaljujući kome mi ten izgleda besprekorno. Iako podlogu volim da nanosim onim klasičnim, okruglim, velikim četkama pokušala sam da nađem još neku namenu ovoj mojoj kosoj četki. Neretko sa njom nanosim praškaste proizvode za konture (npr. Sleek kontur set) pa ga onda dodatno izblendam nekom većom četkom za puder. Takođe, vrlo mi lepo posluži kada želim da hajlajterom naglasim jagodice. Tada  uzmem malo proizvoda na četku i sasvim blago izblendam jagodice iznad mesta gde sam stavila rumenilo. U sva tri slučaja se pokazala sjajno.


ZAKLJUČAK bi bio da obožavam moju (višenamensku) četku a imam u planu da kupim još neku.

Cena: oko 1100 dinara

Pitanje za vas: Da li koristite Real Techniques četke i četkice za šminkanje i koja vam je najdraža?




No comments