Aura Take it Off skidači šminke


Ukoliko volite da se šminkate onda verovatno znate da na kraju dana tu istu šminku morate da skinete i da dobro očistite lice. Pravilna nega i čisto lice su osnov i preduslov lepe i negovane kože. Kada su izašli Aura noviteti namenjeni skidanju šminke moram da priznam da sam bila pomalo skeptična ne zato što sam sumnjala u kvalitet samih proizvoda već zato što je u poslednje vreme Aura izbacila jako puno noviteta koji su u najmanju ruku super. Moram da govorim u superlativu jer je zaista tako. Razmišljala sam o tome kolike su šanse da ova dva proizvoda budu na visini zadatka imajući u vidu da nam je tržište preplavljeno sličnim proizvodima. Danas vam pišem o micelarnoj vodi i dvofaznom skidaču šminke sa očiju iz linije Take it Off i o tome da li sam ostala oduševljena, razočarana ili možda ravnodušna.
Aura TAKE IT OFF micelarna voda

Micelarna voda dolazi u providnoj plastičnoj bočici od 200 ml. (459 rsd) i kao što znate namenjena je čišćenju kože i uklanjanju šminke sa lica. Otvor kroz koji izlazi proizvod je taman koliki treba da bude što me je oduševilo jer ovo zna da bude čest problem i da izlazi više proizvoda nego što treba. Ovde to nije slučaj. Proizvođač navodi da je ova micelarna voda temeljno čisti kožu i efikasno ukljanja nečistoće i tragove šminke. Dermatološki i oftalmološki je ispitana. U svom sastavu sadrži ružinu vodicu, kamilicu kao i aloja veru koja svaka na svoj način blagotvorno deluju na kožu.

U dodiru sa kožom se jako lepo ponaša, efikasna je a blaga za kožu i ne izaziva iritacije. Zaista je jako učinkovita, toliko da mogu da je uporedim sa najboljim micelarnim vodama na tržištu. Prijatnog je mirisa i ne ostavlja lepljiv trag na licu ali kako je umivanje nakon skidanja šminke obavezno, meni to nikada ne predstavlja problem. Kao jedinu zamerku mogu navesti malu mililitražu mada se ne troši brzo a kao takva idealna je za poneti na put. Kada sve saberem, jako sam zadovoljna.


Aura Take it Off dvofazno sredstvo za skidanje šminke
 

U minijaturnoj bočici od 100 ml. (439 rsd) nalazi se dvofazno ili kako Aura naziva bifazno sredstvo za uklanjanje vodootporne šminke sa očiju i usana. Za razliku od micelarnih kojih sam probala baš puno, dvofaznih sredstava nisam toliko ali ipak mogu da napravim razliku. Kada smo već kod toga, planiram uskoro da vam pišem o tri takva sredstva koja sam koristila u poslednje vreme, nadam se da vas to zanima. Da se vratim sad na započetu temu.

Svakodnevno sam našminkana i ako ništa drugo na trepavicama imam bar maskaru a neretko i eyeliner ili senke. Ranije sam imala običaj da svu šminku pa i onu sa očiju skidam micelarnom i u tome sam bila manje ili više uspešna ali od kako imam ovo sredstvo ne pada mi na pamet više da šminku sa očiju skidam bilo čime osim ovim. Ja sam oduševljena jer trenutno "briše" šminku sa očiju a ne iritira ih ali i sa usana ukoliko nosim neki mat karmin. Nikakvih neprijatnosti nisam imala, čak ni blago peckanje jer se radi o vrlo blagoj i nežnoj formuli. Ovo sredstvo je svakako dermatološki testirano, bez parabena i mineralnih ulja i namenjeno je čak osobama sa osetljivim očima. Zaista se nadam da je tako jer iz poverljivih izvora znam da se dugo radilo na formuli ovog sredstva i da se dugo testiralo pre nego što se našlo na policama parfimerija.

Takođe je kao i micelarna voda jako blagog i prijatnog mirisa a pre upotrebe je potrebno promućkati kako bi se sjedinile obe faze. Nakon skidanja šminke oko očiju ostaje blagi masnjikavi film koji nakon umivanja potpuno nestane. U sastavu ovog proizvoda se nalazi hamamelis i ružina vodica koji neguju nežno područje oko očiju.


Da li možda već probale ova dva proizvoda i kakvo mišljenje imate o njima? Da li ste oduševljene koliko i ja?

No comments