Farmona piling za telo


Piling je za mene dragocena stvar.  Bilo onaj za  lice ili  telo, u oba  slučaja čini čuda za moju kožu  tako što skida mrtve, odumrle ćelije otkrivajući  novi, mladi sloj kože a ona je potom  meka  i nežna  na dodir. Do sada sam ih probala mnogo a ovaj koji vam danas predstavljam spada u kategoriju najboljih. Firma Trade Express se pobrinula da ovaj piling zakuca na moja vrata a reč je o Farmona, poljskom brendu koji će se uskoro naći u DM drogerijama a vama će ova recenzija možda zagolicati želju da probate neki od proizvoda. 


Dakle, kremasti piling za tuširanje - liči i rambutan dolazi u valjkastoj bočici od čvrste plastike. Proizvod lepo naleže u ruku i jednostavan je za upotrebu a bočica sadrži 250 ml. 

Proizvođač kaže: "Piling savršeno čisti kožu. Održava je svežom i svilenkasto-glatkom i mekanom."

Miris ovog pilinga je predivan, letnji, voćni. Kombinacija je dve tropske biljke, ličija (azijska trešnja) i rambutana, i obe uspevaju u Aziji, Kini, Indoneziji i Filipinima. Istraživala sam malo i saznala da su plodovi ove dve biljke okrugli i dlakavi odnosno bodljikavi a sami plodovi su bogati vitaminom C i B, kalcijumom i kalijumom, i vrlo su zdravi i jestivi. S obzirom da te biljke nikada nisam ni omirisala a kamoli probala, miris bih najbliže uporedila sa mirisom manga i papaje. Piling čestice potiču od jojobe i ljuspica plodova makadamije i taman su veličine i gustine da posao obave savršeno. Jasno vam je koliko su dobri za kožu koja je potom mekana i nežna i nije ni malo isušena. Iako su piling čestice nešto grublje (nego kod npr. Balea pilinga) ne grebu kožu nego pružaju prijatan osećaj na telu tokom tuširanja.

Način upotrebe: Umasirati u vlažnu kožu i kružnim pokretima nežno polingovati kožu a potom isprati. Ono što mi se posebno sviđa je što se miris dugo zadržava na koži nakon upotrebe pilinga.*Farmona facebook stranica OVDE- možete je pratiti za više informacija.
Cena ovog proizvoda je oko 400 dinara.

Da li ste probale ovaj piling? Da li ih inače volite i koji vam je omiljeni?
 

No comments