Deborah Lipstick #13


Danas ću vam predstaviti moj novi Deborah karmin iz Shine Creator linije u nijansi #13, zagasito crvena nijansa sa diskretnim rozim podtonom a zašto je tako poseban saznaćete uskoro. Ako duže pratite ovaj blog znate već da nisam osoba koja voli jarke boje na usnama ali ovo je bila ljubav na prvi pogled. Nisam mogla a da ne napravim presedan a kada ga vidite sve će vam biti jasno.


"DEBORAH SHINE CREATOR RUŽ ZA USNE svojom višestruko delotvornom formulom, novi Shine Creator ruž kombinuje tri dokazana svojstva: blistavost sjaja za usne, prijatnost ruža i hidrataciju i zaštitu balzama za usne. Ulje nara je obilan izvor antioksidanata i omega 5 masnih kiselina koje se bore protiv štetnih efekata slobodnih radikala, hraneći i štiteći usne od agresora iz okruženja. Vitamini A i E hidriraju i smiruju kožu usana, SPF 15, formulisan da minimalizuje rizik od alergije."(Parfimerija Jasmin)

Prvo što mi se sviđa je samo pakovanje. Smešten je u plastičnu, prozirnu kutijicu valjkastog ali nepravilnog oblika. Deluje luksuzno i na pogled i na dodir mada poklopac nije previše čvrst iako se čuje ono čuveno "klik" pri zatvaranju. Jedino mi se čini da karmina ima manje nego kod standardnog pakovanja a nigde nisam našla gramažu.

Druga stvar, koja me je zapravo oborila sa nogu je njegova balzamasta formula. Lako se nanosi, izuzetno je mekan i svilenkast i jako prijatan na usnama. Kao da imam neki negujući i hidrirajući balzam na usnama. Razume se da mu samim tim trajnost nije naročita, možda svega 2-3 sata bez jela i pića. Meni ne smeta da ga popravim sa vremena na vreme, ionako me mami predivan miris vanile koji se oseća čim se skine poklopac sa karmina.

Pigmentacija mu nije intenzivna kako se očekuje na prvi pogled već je nekako transparentan, a to je ono što mi se posebno dopada i što ga izdvaja od drugih karmina koje imam. Dobra stvar je što se samo jednim premazom postiže lepa prirodna nijansa i lako se može nadograđivati ukoliko poželite jaču nijansu. Usne su pune i sjajne, slobodno mogu reći kao da imate sjaj na usnama ali bez onog lepljivog osećaja.Swatcevi za kraj.
Sa leve strane je samo jedan sloj, dok je sa druge strane premazano više puta.


 I sada ono najbitnije...gde kupiti?
Jasmin parfimerije, Lilly drogerije, Dm, i sve manje parfimerije

Cena: 869 dinara je u Jasminu, ali uvek bacite pogled na onaj stalak koji stoji uz samu kasu, često se može naći znatno jeftinije. Trenutno je u toku akcija da kada kupite Deborah Milano ruža za usne (zlatno pakovanje), na poklon se dobija Shine creator ruž za usne. (789 dinara).

Da li vam se sviđa ovakav tip karmina? Da li ste probale ovaj? Koju nijansu?