New York u Metropoliten parfimeriji jednog petka



Savršeno provedeno veče u Metropoliten parfimeriji. Još uvek pod utiskom želimo da vam prenesemo bar delić savršene atmosfere.


Jedan petak u septembru, 12-ti, bio je rezervisan za mirisno i modno veče i bar na kratko osećale smo se kao u New Yorku. Zapravo, u odabranom društvu uživale smo u mirisnim notama brenda Bond No.9 inspirisane Njujorkom uz predivne džez note. Savršene čudesne cipele Magdalene Klašnje, Beograđanke u čijim cipelama koračaju Njujorčanke inspirisane hodanjem i plesanjem po gradu koji nikada ne spava, krasile su izloge i enterijer same parfimerije. Cipele mlade umetnice su izrađene ručno od najfinije kože sa puno ljubavi i pažnje koju ćete osetiti pri samom pogledu na njih. U pitanju je nova, prolećna kolekcija. Da se vratimo još na momenat na parfeme...Bond No.9 (ženski, muški, unisex) mirisi Njujorka inspirisani svakom četvrti tog čudesnog grada: Chinatown, koji se većini najviše svideo, Madison Square Park, Coney Island, Wall Street,  Andy Warhol i mnogi drugi.

Za kraj bismo vas još pozvale na navratite tek onako slučajno u ovu divnu parfimeriju u samom srcu Beograda, na uglu ulica Zmaja od noćaja i Kralja Petra i na kratko se pobegnete u čaroban svet mirisnih nota. Vrata su vam uvek otvorena kao i ljubazni domaćini. Još jednom se zahvaljujemo gospođi Ljiljani, Maji, Magdaleni i ostalim učesnicima koji su doprineli sjajnoj atmosferi i učinili ovo veče neponovljivo. A sada uživajte u fotografijama.












No comments