KONTAKT

Zdravo!

Blog Good morning, gorgeous! je zamišljen kao zajednički projekat dve sestre. I bilo je tako do jednog momenta. Želele smo da se oprobamo u pisanju kao i u komunikaciji sa drugima, razmeni iskustava ne samo u sferi kozmetike nego i životnih. Blog samo od početka pisale i uređivale same jer nam je to pričinjavalo zadovoljstvo. 

Međutim, pre određenog vremena su se desile promene na blogu pa je od dve sestre ostala jedna, ona upornija. Šalu na stranu, pisanje bloga nije lak "hobi" ali ljubav prema kozmetici je pobedila pa je blog nedavno proslavio svoj 3. rođendan.

Recenzije imaju za poentu da prenesu drugima moje iskustvo o nekom proizvodu, bilo ono dobro ili loše, zavisno od ličnog utiska.

Zatim, fotografije koje su postavljane na svaki post su naše lične, iako nismo profesionalni fotografi trudimo se da budu što bolje i verno prikažu predmet slikanja. U slučajevima kada se koristimo fotografijama sa interneta, to će biti naznačeno.


Još samo par napomena:

Smatramo da je upravo blog mesto gde bi ljudi trebalo da budu u mogućnosti da kažu šta misle, bez bilo čijeg prethodnog odobrenja, tako da ta opcija kod nas ne postoji.:) Ukoliko se desi da i zaluta neki nepristojan komentar, on će više reći o onome ko ga je napisao nego što će moći nas, ili bilo koga ko čita naš blog, da uvredi.

Sadržaj bloga je pisan na osnovu ličnih iskustava ili aktuelnih, naučnih činjenica i znanja i svesno dostupan svima vama.

Pišite mi na mail: goodmorninggorgeos@gmail.com, ukoliko imate neko pitanje, sugestiju ili predlog za saradnju.

Takođe, potražite blog i na društvenim mrežama:

Facebook stranici:  Good morning, gorgeous!
Instagramu: @mjumini #goodmorninggorgeouss

Veliki pozdrav i hvala što čitate, komentarišete i učestvujete u kreiranju ovog bloga!
Lidija <3

No comments