Flormar gel eyeliner


Danas ću vam pisati o još jednom novitetu koji se ovog proleća našao u Flormar asortimanu proizvoda. Kao što vidite iz naslova, reč je o gel eyelineru. Gel eyelineri su doživeli izuzetnu popularnost u mekaup svetu što i ne čudi ako se uzme u obzir lakoća nanošenja, sama tekstura pa i trajnost na očima. A kako se ovaj Flormar eyeliner pokazao na testu, saznajte u nastavku.

Real Techiques: Foundation Brush


Četkice za šminkanje sada već čuvenih sestara Čepmen sa razlogom su osvojile srca svih makeup artista kao i običnih devojaka zaljubljenica u šminku i makeup alat. 

NIKEL Travel set


Prvomajski praznici i kratak beg iz  grada na par dana bili su dovoljno dobar razlog da ovaj putni set ponesem sa sobom i posvetim se njegovom testiranju. Set sadrži četiri proizvoda smeštenih u luksuznu kartonsku kutiju i o svakom ću vam u nastavku pisati. 

Flormar Diamonds Terracotta Eye Shadow


Kao što možda već znate, u Flormar su ovog proleća stigli noviteti a to ste mogli da vidite i na našoj facebook stranici kada ih je Tanja najavila. Nas dve smo odlučile da predstavljanje započnemo baš ovom današnjom recenzijom a to nije slučajno. Odlučile smo da baš ova terakota senka zaslužuje počasno mesto najviše iz razloga jer nam se bliže mature i sve devojke žele da blistaju u toj posebnoj noći. Kada smo već kod maturskih večeri, Flormar je odobrio specijalan popust od 20 % na sav asortiman za sve maturante (male i velike) kao i za apsolvente, uz đačku knjižicu ili indeks. Popust važi do kraja juna.

Temperature rastu, ide leto, trebalo bi da znate....


Za danas smo vam zajedničkim snagama pripremile smart post koji se tiče čega drugog nego zdravlja. Istina, nije ga dugo bilo na blogu ali nema ni potrebe da se piše stalno, o ovim temama se obično govori kada ima nešto bitno da se kaže. Post je zamišljen kao spisak odnosno podsetnik kako da se ponašamo na visokim temperaturama koje nam se bliže i koje nam sve zamke po zdravlje prete sa dolaskom toplih, letnjih dana.

Najbolje od drogerijskih brendova - makeup



Raspremajući svoj kozmetički neseser i razmišljajući o makeup favoritima došla sam na ideju da napišem ovaj post. Još pre mnogo godina sam shvatila da je nemoguće naći jedan brend koji će mi u potpunosti odgovarati. Ne znam koje je vaše mišljenje po tom pitanju ali ja od jednog brenda volim jedno, od drugog drugo itd. Danas ću vam predstaviti moje favorite sa kratkim opisom od nekoliko drogerijskih brendova koji su mi dragi a vi mi u komentarima napišite vaše.

MAC lipstick: Angel


Imate li neku stvar koja vam je jako dugo pa i predugo na wish listi? Meni je do nedavno bio upravo ovaj MAC karmin Angel i kada mi se konačno pružila šansa nisam se dvoumila ni sekund. Mojoj sreći nije bilo kraja, zagledala sam ga i njuškala danima, odlažući njegovo korišćenje. A da li je ispunio očekivanja, saznajte u nastavku...

NOTD: Folija na noktima


Podstaknuta idejom drage mi Selme sa bloga Meteobeauty i njenog manikira, rešila sam da potražim svoje kupljene i negde zaturene folije za nokte i pokušam da napravim manikir u istom stilu. S obzirom da mi se krajnji efekat veoma dopao a pri tom ne iziskuje puno truda a ni novca, danas premijerno imate priliku da ga vidite u svom punom sjaju.

ESTAR cosmetics- Body butter / pearly dreams


Body butters ili buteri za telo su bili apsolutni must have protekle zime. Proizvođači su se prosto takmičili ko će izbaciti na tržište što negujući i mirišljaviji proizvod. Ali, moje negativno iskustvo od pre par godina sa ovom vrstom proizvoda koji sam teško nanosila  a još teže razmazivala mi nikako nije dalo volje da se uspustim u isprobavanje nečeg novog. Tako je i bilo sve do momenta kada sam od firme Estar dobila ovaj predivni buter -pearly dreams na isprobavanje.

Micelarne za svačiji džep - poređenje


Ne znam za vas ali ja sam stalno u potrazi za pristupačnim a dobrim proizvodima. Nije mi teško da platim nešto što sigurno znam da mi odgovara ali šta je sa svim onim proizvodima koji strpljivo čekaju na policama drogerija i čekaju da budu probane? :) Teško mi je odolim pogotovo akcijskim ponudama pa se tako uvek nađe po neki proizvod za testiranje čak iako sam našla savršen...uvek me nešto kopka da probam još neki novitet.